Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

elkezdek előzeteseket betenni, amik a kedvenceim közé tartozik, és mivel inkább majdnem minden nap egy nagyon hosszú részt írnék, úgy döntöttem. hogy inkább többet, és ennek/ezeknek egy külön lap jár
    Kezdjük is, hááát ehhez valami eszméletlen emlékem van ami nyomott is hagyott bennem. először linkelek, és aztán mesélek mindent :U

Nem is tudom, hogy hanyadika volt, olyan február közepe lehetett. Szombat, reggel vonattal indultunk Debrecenbe, mert még nálunk ekkor nem volt 3D-s mozi, és már csak az előzetese miatt is és amiket olvastam a neten, azért is megérte felmenni Debrecenbe, és egyúttal a társaság is jó volt. ;) De megérkeztünk, 40perc volt amíg odaértünk, és szinte futólépésben haladtunk a pláza felé, mert talán 9körül már kezdődött a film is és sietnünk kellett. Elmentünk előtte a wc-re mert a vonaton lévőt had ne írjam le ide, milyen állapotban volt... :(((
    De visszamentünk, felvettük a jegyeket, ki-mit vett, hogy meglegyen a mozis hangulata, pop-corn, cola, a szokásos...:P (én nem szeretem a pop corn, mert nagyon tudok tőle fuldokolni, úgyhogy én inkább csempészek be valamit, ha rágcsálhatnékom van, de alapból is nem enni megyek moziba, hanem filmet nézni. XD hát de nem? nem értem, lehet van egyfajta filingje ennek a kaja-piálásnak, és márcsak a pénz miatt csinálják...de ha valakinek ez kell...
    Szóval elkezdődött a film, jó hosszú amúgy...:Y de nagyon megérte az egészet, nagyon élveztem minden percét a filmnek, és az alapstory, karakterépítési módok, a történetlogikája amit elsőre nem lehet felfedezni, a szereplők, ki-kit játszik, nagyon el lett találva, és tényleg megérte az a 11év James Cameron!!! nem sok film fűződik a nevéhez, amik viszont igen azokkal nagyon tarolt. Vegyük a Titanicot, Terminátort, Aliens,... de valamit tud ez az ember :K
    Na a film közben folyton azt hittem, felállok és tapsolok, mert egyszerűen nagyon jó volt, élén a film kivitelezésében a látványtervezés, vagy minek hívják őket, és a vizuális effektek :Y És a legnagyobbról nem is írok, hát az a zene, vannak olyan zenék benne, hogy az valami hihetetlen.Nemcsoda hisz javarészt James Horner munkái (L)
    Olvastam egy "kritikát" és meg is találtam:
    "A DVD-k és netes letöltések világában egyre ritkábban szánjuk rá magunkat, hogy moziba menjünk. James Cameron most megmutatta, hogy van még bizony létjogosultsága ennek a filmnézési formának. Az Avatar nemcsak minden idők legdrágább filmje, de bátran kijelenthetjük, hogy a leglátványosabb is. És ahogy némely üdítőital jéghidegen, úgy az Avatar 3D-ben az igazi."
    és teljesen igaza van. A filmeket nem a kritikusok véleménye alapján ítélem meg, van nekem sajátom, eltudom dönteni, hogy élvezem a filmet avagy sem, de ő jól megmondta, tetszik a figura :P
    Nem is tudom azóta már hányszor néztem meg és mindig újjat mutat számomra.
    A film után elmentünk a Fórumba szétnézni, mert úgy döntöttünk, hogy "lekéssük" a vonatot...XD nem az én ötletem volt...ááá:U Nézelődtünk, és jött Herceg "az a táska"... szó szerint be nem állt a szája csak ezzel az egy kis mondatot mondta de folyamatosan, igaz ő és Edó már látták a filmet, a 3D kedvéért jöttel el részben, és így más merre is tudtak utána koncentrálni, amit én nem mondhatok el magamról... nekem meg ez a mondatom volt: "az a film" (mondom, hogy teljesen elvarázsolt a film és örök emlék marad)
    Aztán a vonaton ülve ugyanezek a szlogenek folytatódtak végig míg be nem érkeztünk Nyíregyházára...:P
    :O volt valami jó falunév Debrecen előtt...apuska? vagy nem tudom, Művésznőm segíts!!! Nem emlékszem :o pedig annyit nevettünk a nevén
    Na lényeg, hogy életem legszebb élményei közé tartozik és marad ott mindörökre, főleg, hogy ide is leírtam
    u.i.: még jó, hogy nem akartam hosszú bejegyzést...
    alapszitu: olaszóra Mónival ülünk hátul és beszélgetünk, igaz inkább én mert ha belelendülök a dumálásba, nincs az az isten aki kilendít belőle. XD
    Sz hátrafordul: Vilma, hogy te mennyit tudsz beszélni :Y
    Mónival akkorát nevettünk, de hát igaza van...:B csak bocsi de fostam a szavat XD

Végére betszem a betétdalát a filmnek:

Leona Lewis - I See You

Aktív témák

Hirdetés