- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Aktív témák
-
vilma27
tag
SZOMBAT

Hát, hol kezdjem. Nővéremnek új barátja van. Nevezzük D-nek, A lényeg, hogy múlt7 vasárnap itt volt ugyan pár órára, de csak jöttek és már suhantak is vissza kis Magyarországunk Debrecenjébe. Ő ott tanul, ott lakik, ott lettek szerelmesek. Hogy jellemezzem? Előszőr is, pár perce beszélgettünk Anyával, hogy ha belegondolok, jó lesz Ő oda Szandi mellé. Iszonyat sokoldalú egy személyiség, nincs olyan amit meg ne tudna csinálni. Nagyon kedves is, de ugyanakkor hiperaktív. Ahogy mondtam már éles ellentéte Iminek. De azt hiszem, hogy róla nem is írok többet. Vége. De nagyon szipmi ez a D. Nővérem, ha egyszer, valamikor olvasod majd a blogom, tudd, hogy mindenek ellenére, ami szintén elég tág dolog, a szó legszorosabb értelmében én nagyon szeretlek az "összes" és 1 hibádtól
és azt gondolom, hogy ez így jó. Meg kell mondanom, előző kapcsolatodból kicsit akkor is szurkoltam. De nem tudtam, hogy egy olyan sok oldalú egyéniségre találz, mint D. Nekem ez nagyon tetszik benne, és úgy hiszem, hogy tényleg Ő az aki oda a jobb oldaladra kell, és illik. Szerintem vigyázni és gondoskodni fog Rólad. Nagyon örülök már most Nektek.
És az a szombat. Hát emlékezetes nap lesz 4ever
XD jahj az az angol tudás. Mit is csináltunk? MINDENT de tényleg. Tudni kell, hogy nagyon "játékos" család vagyunk. Hihetetlenül, legyen az kártya és abból is jöhet bármi. Legyen az társas játék, legyen az akármi ami csak létezik a világon. És így is tettünk, végig a szombat 24 órájában. És tényleg annyiban. (a németről később, mert ide is kapcsolódik valamilyen szinten). Tehát, játszottunk mi Monopolit, Gazdálkodj-at, Quíz játékokat, kártyából is annyi félét. Este végül, mivel sokan voltunk mert még jöttek vendégek is, így a Rikiki-nél maradtunk.
Nagyon jól éreztem magamat végig a napon. Jah és kivittük a ping-pong aszaltunkat és ott is eltöltöttünk egy olyan jó 2-3órát. Az utolsó fél órában bejöttem, mert úgy éreztem, nekem abba kellene hagynom, nehogy a betegségem rovására menjen. De hál-istennek nem lett semmi.
De most rohanok. Folyatatom még majd a kártyapartival és a nappal és a továbbiakkal. Csak most rohanok

Aktív témák
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell PowerConnect 5548P 48 Port Ethernet Gigabit + 2 Port 10Gb SFP+ POE Switch - Több db
- SilentiumPC Astrum AT6V EVO TG ARGB ház eladó
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sophos AP55C - Access point - Hozzáférési pont - 5Ghz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Nvidia Quadro FX570
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

és azt gondolom, hogy ez így jó. Meg kell mondanom, előző kapcsolatodból kicsit akkor is szurkoltam. De nem tudtam, hogy egy olyan sok oldalú egyéniségre találz, mint D. Nekem ez nagyon tetszik benne, és úgy hiszem, hogy tényleg Ő az aki oda a jobb oldaladra kell, és illik. Szerintem vigyázni és gondoskodni fog Rólad. Nagyon örülök már most Nektek.
XD jahj az az angol tudás. Mit is csináltunk? MINDENT de tényleg. Tudni kell, hogy nagyon "játékos" család vagyunk. Hihetetlenül, legyen az kártya és abból is jöhet bármi. Legyen az társas játék, legyen az akármi ami csak létezik a világon. És így is tettünk, végig a szombat 24 órájában. És tényleg annyiban. (a németről később, mert ide is kapcsolódik valamilyen szinten). Tehát, játszottunk mi Monopolit, Gazdálkodj-at, Quíz játékokat, kártyából is annyi félét. Este végül, mivel sokan voltunk mert még jöttek vendégek is, így a Rikiki-nél maradtunk.