Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

SZOMBAT :Y:Y:Y

Hát, hol kezdjem. Nővéremnek új barátja van. Nevezzük D-nek, A lényeg, hogy múlt7 vasárnap itt volt ugyan pár órára, de csak jöttek és már suhantak is vissza kis Magyarországunk Debrecenjébe. Ő ott tanul, ott lakik, ott lettek szerelmesek. Hogy jellemezzem? Előszőr is, pár perce beszélgettünk Anyával, hogy ha belegondolok, jó lesz Ő oda Szandi mellé. Iszonyat sokoldalú egy személyiség, nincs olyan amit meg ne tudna csinálni. Nagyon kedves is, de ugyanakkor hiperaktív. Ahogy mondtam már éles ellentéte Iminek. De azt hiszem, hogy róla nem is írok többet. Vége. De nagyon szipmi ez a D. Nővérem, ha egyszer, valamikor olvasod majd a blogom, tudd, hogy mindenek ellenére, ami szintén elég tág dolog, a szó legszorosabb értelmében én nagyon szeretlek az "összes" és 1 hibádtól :P és azt gondolom, hogy ez így jó. Meg kell mondanom, előző kapcsolatodból kicsit akkor is szurkoltam. De nem tudtam, hogy egy olyan sok oldalú egyéniségre találz, mint D. Nekem ez nagyon tetszik benne, és úgy hiszem, hogy tényleg Ő az aki oda a jobb oldaladra kell, és illik. Szerintem vigyázni és gondoskodni fog Rólad. Nagyon örülök már most Nektek.
    És az a szombat. Hát emlékezetes nap lesz 4ever :D XD jahj az az angol tudás. Mit is csináltunk? MINDENT de tényleg. Tudni kell, hogy nagyon "játékos" család vagyunk. Hihetetlenül, legyen az kártya és abból is jöhet bármi. Legyen az társas játék, legyen az akármi ami csak létezik a világon. És így is tettünk, végig a szombat 24 órájában. És tényleg annyiban. (a németről később, mert ide is kapcsolódik valamilyen szinten). Tehát, játszottunk mi Monopolit, Gazdálkodj-at, Quíz játékokat, kártyából is annyi félét. Este végül, mivel sokan voltunk mert még jöttek vendégek is, így a Rikiki-nél maradtunk.
    Nagyon jól éreztem magamat végig a napon. Jah és kivittük a ping-pong aszaltunkat és ott is eltöltöttünk egy olyan jó 2-3órát. Az utolsó fél órában bejöttem, mert úgy éreztem, nekem abba kellene hagynom, nehogy a betegségem rovására menjen. De hál-istennek nem lett semmi.
    De most rohanok. Folyatatom még majd a kártyapartival és a nappal és a továbbiakkal. Csak most rohanok :D:D:D:D

Aktív témák