- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
vilma27
tag
Isteni jó kedvem van

Rascal Flatts Life Is A Highway 'Cars' soundtrack
Nem tudom igazából, lehet a jó idő, lehet, hogy a kutyám már teljesen meggyógyult, lehet a tegnap "hatása", nem tudom, lehet bármi.

Most pedig irány kiuccolni a rajzos szekrényemet, és nekiállni alkotni valami egészen jól
Ha jók lesztek lehet megmutatom 
Apáék a kertben "konyhászkodnak" , jól van azt hiszem befejezem a poénkodást, mert az meg valami szörnyen megy nekem XD A lényeg, hogy bográcsozunk is, amit nagyon szeretek, mert van egyfajta, olyan fíílingje, ami nagyon a szívemhez nőtt. Gyakorlatilag az ilyen sok család egybegyűlik nálunk, a kaja rotyog a bográcsban, pingpongozunk, beszélgetünk, játszunk, Én mindezen nőttem fel, mert viszonylag elég régóta lakunk itt. És nagyon szeretem. Szerintem megint jön majd fél O-city XD
Lehet majd kicsit letakarítom a pongasztalt is, hogy "harcmező" képes legyen
Szép Vasárnapot mindenkinek

Jahj a zene pedig, IMÁDOM, a meséjét is, de nemtudom, mikor a moziban meghallottam, majdnem felálltam a székről. Mondom még1x wááááá
Aktív témák
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó 22 db 256GB M.2 NVMe SSD Samsung / Western Digital / SK hynix
- Asus BTF White Gaming PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 850w Gold!
- Qnap TS-251+
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha jók lesztek lehet megmutatom