Hirdetés
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
vilma27
tag

Nagyon jó nap volt z a mai 
Reggel 6kor úgy kinyílt a csipán, hogy magam is meglepődtem, mert mostanában suliidőben sosem akar összejönni, és a 3-4.szundi után tudom csak magamat rávenni, hogy végre kikeljek. 7után indultunk Debrecenbe. Még összepakoltam ezt azt, amit úgy gondoltam, hogy vinni kellene, mert amúgy csak egy telefont akartam volna vinni, de aztán mindent amit találtam a szobában, beledobtam a táskámba. Egyébként kiderült, hogy nagyon helyesen tettem, mert hol szike kellett, hol cellux és nekem minden volt XD kicsit viccesen jött ki a dolog.
Tudni kell, hogy apa iszonyat durván vezet. Jó "pilóta" de komolyan mint amikor a F1-ben a belső kamerát mutatják, a versenyző szemével, egy olyat képzeljetek el. Apa komolyan úgy vezet... Oda és vissza is én ültem elől. Kötelezőből. Nem szeretek elől ülni, mert nem érzem magamat biztonságban mellette. Valahogy ijesztő mellette ülni...
Egyből az "új" lakásba mentünk. Egyáltalán nincs lelakva, mivel 2éve nem lakik benne senki am. Nagyon szép, minden festve. A konyháért egyenesen odavagyok. A színek is rendben vannak mindenhol. Lényegesen sokkal jobb ez az albérlet, mint az előző. Szerintem a Nővéreméknek pont ideális. Ha "Valika"néni eladná tutira meg is vennék, mert tényleg egy kezdeti lakásnak nagyon is megfelelő. És illik is hozzájuk.
A takarítás eléggé kifárasztó volt, nekem a legfőbb feladatom az ajtók voltak. Minden szegletüket kimostam, megmostam, és bemostam. Aljuktól a tetejéig. A nagyobbik szobában van egy beépített szekrény, amit igaz Anya segítségével, de azt is megtakarítottuk. Amúgy igazából az utána lévő melót vártam volna, hogy minden a helyére kerüljön, de Apa azt mondta, hogy Szandi ráér majd molyolni, ha majd elmentünk. Olyan 4körül kb értünk haza, a Metro felől, és bementünk még egy boltba húst, meg ezt az venni.
Mivel egész nap elvonási tüneteim voltak a hőn szeretett dinnyés rágóm iránt vetettem 2db-ot Apával, mert megérdemeltem
Aki ismer, tudja hogy függő vagyok eziránt, és nem nagyon tudom "letenni" 
Alaposan el is fáradtunk, a kocsiban, hát elaludni nem tudtam, mert majdnem mondtam Apának, hogy épen akarok hazaérni, nem gyorsan, de ha mondtam volna, akkor tuti bepipult volna...
Képeket nem nagyon tudtam készíteni, mert még azt se mondhatom, hogy a fele megvan, mert szegényekre még csak most fog jönni a java. De ha kész lesz, úgyis meglátogatjuk, és majd készítek
Ami érdekes, hogy annyit nevettünk Anyával, mert am úgy volt beosztva a feladat, hogy mi az újban takarítunk, Apa furikázza a dolgokat kocsival, Szandi a régiben dobozol, és Imi meg pakolászik a kocsiban. Egyébként azt még ideteszem, hogy 2utcányira költöznek csak el
Na tehát, mikor csöngettek Imiék, hogy megjöttek egy újab kanyarral mentem a kis "elő-folyosó" szerű kis részen, nah ezt jól elmondtam XD mind1 és a következő pillanatban már a plafont láttam. Akkora seggest estem, a frissen felmosott kövön, hogy azt tanítanom kellene. Nem fájt, mert amúgy jó reflexeim vannak, komolyan koriban is nagyon nehezen tudok esni... hogy miért? ki tudja, na a lényeg, a kezemmel így kicsavartam magam és a kezemmel teljesen felfogtam úgy az esést, hogy csak a hátsó felem ért a földre. Pár percig természetesen fájt is, de hamar elmúlt. Ennek ennyi a története. De tényleg jólesett ez az egész, mármint nem az "esős" rész XD, az is vicces volt, de még most jut eszembe, hogy Anya előző nap (tegnap) csinált töltött káposztát. Azt vittük el ebédnek. Mondom megcsinálom a nagy szobában a helyet. Az asztal körül foteltől kezdve, a hokedliig, mindent mozgósítottam a szent cél érdekében, hogy mind az 5en letudjunk ülni az asztalhoz.
Olyan ügyes voltam ma
Még mondtam is elég hangosan és kihangsúlyozva, hogy hmmm hmm "milyen jó vagyok ma"
És tényleg 

Mindenképp megörökítem a mai napot mert jólesett nem kicsit, nagyon
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Aki ismer, tudja hogy függő vagyok eziránt, és nem nagyon tudom "letenni" 
Még mondtam is elég hangosan és kihangsúlyozva, hogy hmmm hmm "milyen jó vagyok ma"