Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
A szituáció a következő. Szerdára lett beígérve a töri témazáró, a reformkorból. Mivel powerpointot is készítettem Kossuthból, meg eleve általánosba ezt a részt és a szabadságharcot kegyetlenül bevasalták rajtunk, egy kis tanulás egy kis ismétlés után kentem vágtam a témát. A nagy ismétlés az volt, hogy begépeltem minden fontos szabályt és amiket kérdezhetne a dogában a töritanár. Komolyan mondom szó szerint bűntudatot éreztem, hogy nekem megvan, megcsináltam az egészet, mások pedig szenvednek, mert sokaknak nincs leírva rendesen ez a téma, mert tényleg gyorsan mondja órákon a tanár az anyagot, és így úgy gondoltam elküldöm mindenkinek ezt az 1oldalra sikeredett (bő)vázlatot. Kinek hol. Valakinek freemailen csatoltként, valakinek meg FBon. Egy páran még aznap vagy másnap csütörtökön megköszönték, és mondták, hogy jólesett nekik. Nem vártam többet, mert nem kérték, aki tudta hasznosítani örültem neki. Nem a hála miatt csináltam. Bár őszintén arra azért kíváncsi voltam, hogy kiben mennyi a hála. És elég meglepő dolgokra jöttem rá. De a csattanó rész még csak most jön. Ma ahogy hazaértem feljöttem azonnal FBra, mert Alexa mondott valamit a suliban ami nem hagyott nyugodni. Betti, akivel nincs semmi bajom (eddig), nem mondhatnám, hogy ismerem, és őszintén az eddigiek alapján, nem is nagyon akarom, elég ennyi amennyit a suliban találkozunk. De amit művelt, azt ki nem néztem volna belőle. De komolyan, akkora ütés volt ez a számomra, ahogy Alexa is előadta, és az különösen jólesett, hogy 1figyelmeztetett, 2őt is felzaklatta a dolog. Tehát elküldtem mindenkinek a "cuccot" és úgy kell fogalmaznom, hogy kaptam meleget egy pár emberkétől és iszonyat fagyosat, 1személytől --> Bettitől. Az üzenet "köszönet" a következő volt:
én nem kértem, köszi.
Ez mi? ilyet életemben nem pipáltam. Nem vártam volna semmit, de hogy ilyet írjon valaki. Itt nem ért véget, nem hagytam szó nélkül:
nagyon szívesen... csak egy kedvesség lett volna, de úgy látszik valakinek ez ismeretlen fogalom...
szokásos válasz:
nem ismeretlen, de nincs rá szükségem. nem vagyok hanyag, sem hülye, mindez megvan az én füzetemben is.
Válaszom:
akkor megteszem én... nagyon sajnálom, hogy bátorkodtam ezt "művelni" bocsánat...
1szóval se mondtam, hogy hülye, vagy hanyag lennél... nem ezért csináltam, de legközelebb akkor ha ennyire felzaklat az "ilyesmi" akkor nem küldöm...Ez a nő... már nem tudom hová sorolni. Annyira dühös az emberekre, hogy saját magát teszi tönkre vele. Ha Sára nem lenne az osztályban, szinte senki nem foglalkozna vele. Belekerülne a "kitaszítottak" listájára, ami mostanában bővülni látszik.
Ebbe a k*rva világban már kedvesnek sem érdemes lenni. Mert ilyet kapsz a pofádba, de kegyetlenül... Miért is töröm magam?
Úgy voltam a mai nappal, úgy keltem és tettem-vettem a dolgomat, hogy semmi és senki nem ronthatja el. Hosszú hétvége jön és ezt, hát nem érdemlem, de ezt kell kapom? Nem "csalódtam" Bettiben, mert tudom milyen jellemű ember, ezért is nem veszem figyelembe amiket tesz, vagy mond. De most komolyan, hogy így kell lereagálni egy ilyen helyzetet. Ez gyerekek egy társadalom, társadalom, melyben az emberek már viselkedni sem tudnak, mert a határnál úgy elvannak tévedve, mint nyáron a mikulás. A zöldet is olyan fényes sárgának látják, hogy az az.... ááááá komolyan ezt kell csinállnijeee, akkor csináljátok. Ez az én hosszú hétvégém lesz, és befejezem a vitát, bármit is válaszol. Nem éri meg, mert piti ügy, én nem vagyok hibás, a "küldő" nézzen kicsit a saját lelkébe, hogy hogyan engedhet meg magának ekkora, hát most nevezzem pofátlanságnak? Végül is nem, nem hibáztatom őt, de azért gy kell reagálni egy apró gesztusra?
Most jöhet Herceg mondata: szánalmas... mert ha valami igazán az, akkor ez az a valami ami igazán szánalomra "méltó".
Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem ismeretlen, de nincs rá szükségem. nem vagyok hanyag, sem hülye, mindez megvan az én füzetemben is.