Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Ez a szám :Y, nekem nagyon tetszik... Művésznőmnek nagyon ajánlott...❤❤❤

McLean - Broken

Péntek, tök átlagos péntek, semmi extra, nap ugyanúgy telt mint eddig a péntekek szoktak. Kivéve azt, hogy 5kor keltem. Nem jött álom a szememre, és nekiálltam hajat vasalni, mert unatkoztam, és ismerem magam, hogy ha egyszer felkelek, nem tudok visszaaludni. De amúgy fél éve nem volt kivasalva, aminek meg is lett az eredménye, nem töredezett, meg semmi, de majd ősziszünetben azért megyek frissíteni. Mivel régen volt kivasalva az iskolában többen is megjegyezték, hogy milyen szép ma a hajam. Amúgy tudni kell, hogy igaz hogy jó15cm-rel meg lett rövidítve de még így is van hossza a hátam közepéig ér most kb, vagy kicsit lejjebb. Megszoktam, hogy mindig "gubics"ban van a hajam, /Vilma nevemet is ezért kaptam Hercegtől ;) és kicsit zavart egész nap, de ha ennyi emberkének tetszett ma lehet hogy többször csinálok ilyet, de nem túl gyakran azért, mindennapossá nem teszem, mert akkor hajam sem lesz mire én betöltöm a 19et.

NAGY-NAGY HÍÍÍR HERCEG BETÖLÖTTE A 19.ET :C:C:C:C
    küldtem is neki egy videot féééjcbúúkon

mert ez neki szól♥♥♥

mert megérdemli..., ahogy az sms-t is, inkább tőlem tudja meg...XD (elküldtem neki is amit szeretett Művésznőmnek is elküldtem :P) "akiskomisz"
    De a Jézuskával még nem terhelem őket, (egy ideig) khmm...khmm ;]

Ma matek helyett elmentünk az irci tanárunkkal pályázatolni, sajnos a csapatunk harmadik tagja beteg, de legalább be is tudja fejezni a feladat rá eső részét., ahogy én majd hétvégén teszem, így nem tudom, hogy lesz e időm blogolni és ha lesz is erről fogok csak tudni irogatni, mert teljes gőzzel rá kell kapcsolni erre. De megbeszéltünk mindent, és reméljük, hogy rendben lesz minden.
    Művésznőm, ha lesz időm vissza-vissza olvasom a blogodat, hátha találok énis valami szépet. Jó jó énis irogatok, és vannak itt is szép gondolatok, de nekem nincs tervem vele, neked viszont kívánom hogy legyen valami eredménye mert nagyon tehetséges vagy, és ezt a "tanári szememmel" látom :B♥♥♥ ohh, hogy én mennyire szeretlek...:U

OneRepublic - All The Right Moves

remélem tudod miért? (L)

Jah és kapunk alapból 2 ingyen jegyet a színház bármelyik előadására. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy anyáékat meglepem vele, már nagyon régen csináltak valami közös programot. Lehet ma este ha hazajönnek felvetem a szüleimnek. Énis elmennék, de most nem nagyon tudok kivel menni, vagy majd meglátjuk. :B Lehet Művésznőmmel is egyeztetünk... :)

Aktív témák

Hirdetés