Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ez a szám
, nekem nagyon tetszik... Művésznőmnek nagyon ajánlott...❤❤❤Péntek, tök átlagos péntek, semmi extra, nap ugyanúgy telt mint eddig a péntekek szoktak. Kivéve azt, hogy 5kor keltem. Nem jött álom a szememre, és nekiálltam hajat vasalni, mert unatkoztam, és ismerem magam, hogy ha egyszer felkelek, nem tudok visszaaludni. De amúgy fél éve nem volt kivasalva, aminek meg is lett az eredménye, nem töredezett, meg semmi, de majd ősziszünetben azért megyek frissíteni. Mivel régen volt kivasalva az iskolában többen is megjegyezték, hogy milyen szép ma a hajam. Amúgy tudni kell, hogy igaz hogy jó15cm-rel meg lett rövidítve de még így is van hossza a hátam közepéig ér most kb, vagy kicsit lejjebb. Megszoktam, hogy mindig "gubics"ban van a hajam, /Vilma nevemet is ezért kaptam Hercegtől
és kicsit zavart egész nap, de ha ennyi emberkének tetszett ma lehet hogy többször csinálok ilyet, de nem túl gyakran azért, mindennapossá nem teszem, mert akkor hajam sem lesz mire én betöltöm a 19et.NAGY-NAGY HÍÍÍR HERCEG BETÖLÖTTE A 19.ET

küldtem is neki egy videot féééjcbúúkonmert megérdemli..., ahogy az sms-t is, inkább tőlem tudja meg...XD (elküldtem neki is amit szeretett Művésznőmnek is elküldtem
) "akiskomisz"
De a Jézuskával még nem terhelem őket, (egy ideig) khmm...khmm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma matek helyett elmentünk az irci tanárunkkal pályázatolni, sajnos a csapatunk harmadik tagja beteg, de legalább be is tudja fejezni a feladat rá eső részét., ahogy én majd hétvégén teszem, így nem tudom, hogy lesz e időm blogolni és ha lesz is erről fogok csak tudni irogatni, mert teljes gőzzel rá kell kapcsolni erre. De megbeszéltünk mindent, és reméljük, hogy rendben lesz minden.
Művésznőm, ha lesz időm vissza-vissza olvasom a blogodat, hátha találok énis valami szépet. Jó jó énis irogatok, és vannak itt is szép gondolatok, de nekem nincs tervem vele, neked viszont kívánom hogy legyen valami eredménye mert nagyon tehetséges vagy, és ezt a "tanári szememmel" látom
♥♥♥ ohh, hogy én mennyire szeretlek...
OneRepublic - All The Right Moves
remélem tudod miért? (L)
Jah és kapunk alapból 2 ingyen jegyet a színház bármelyik előadására. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy anyáékat meglepem vele, már nagyon régen csináltak valami közös programot. Lehet ma este ha hazajönnek felvetem a szüleimnek. Énis elmennék, de most nem nagyon tudok kivel menni, vagy majd meglátjuk.
Lehet Művésznőmmel is egyeztetünk... 
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Horizon: Zero Dawn
- Filmvilág
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nekem nagyon tetszik... Művésznőmnek nagyon ajánlott...❤❤❤
és kicsit zavart egész nap, de ha ennyi emberkének tetszett ma lehet hogy többször csinálok ilyet, de nem túl gyakran azért, mindennapossá nem teszem, mert akkor hajam sem lesz mire én betöltöm a 19et.
) "akiskomisz"![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
♥♥♥ ohh, hogy én mennyire szeretlek...