Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ez a szám
, nekem nagyon tetszik... Művésznőmnek nagyon ajánlott...❤❤❤Péntek, tök átlagos péntek, semmi extra, nap ugyanúgy telt mint eddig a péntekek szoktak. Kivéve azt, hogy 5kor keltem. Nem jött álom a szememre, és nekiálltam hajat vasalni, mert unatkoztam, és ismerem magam, hogy ha egyszer felkelek, nem tudok visszaaludni. De amúgy fél éve nem volt kivasalva, aminek meg is lett az eredménye, nem töredezett, meg semmi, de majd ősziszünetben azért megyek frissíteni. Mivel régen volt kivasalva az iskolában többen is megjegyezték, hogy milyen szép ma a hajam. Amúgy tudni kell, hogy igaz hogy jó15cm-rel meg lett rövidítve de még így is van hossza a hátam közepéig ér most kb, vagy kicsit lejjebb. Megszoktam, hogy mindig "gubics"ban van a hajam, /Vilma nevemet is ezért kaptam Hercegtől
és kicsit zavart egész nap, de ha ennyi emberkének tetszett ma lehet hogy többször csinálok ilyet, de nem túl gyakran azért, mindennapossá nem teszem, mert akkor hajam sem lesz mire én betöltöm a 19et.NAGY-NAGY HÍÍÍR HERCEG BETÖLÖTTE A 19.ET

küldtem is neki egy videot féééjcbúúkonmert megérdemli..., ahogy az sms-t is, inkább tőlem tudja meg...XD (elküldtem neki is amit szeretett Művésznőmnek is elküldtem
) "akiskomisz"
De a Jézuskával még nem terhelem őket, (egy ideig) khmm...khmm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma matek helyett elmentünk az irci tanárunkkal pályázatolni, sajnos a csapatunk harmadik tagja beteg, de legalább be is tudja fejezni a feladat rá eső részét., ahogy én majd hétvégén teszem, így nem tudom, hogy lesz e időm blogolni és ha lesz is erről fogok csak tudni irogatni, mert teljes gőzzel rá kell kapcsolni erre. De megbeszéltünk mindent, és reméljük, hogy rendben lesz minden.
Művésznőm, ha lesz időm vissza-vissza olvasom a blogodat, hátha találok énis valami szépet. Jó jó énis irogatok, és vannak itt is szép gondolatok, de nekem nincs tervem vele, neked viszont kívánom hogy legyen valami eredménye mert nagyon tehetséges vagy, és ezt a "tanári szememmel" látom
♥♥♥ ohh, hogy én mennyire szeretlek...
OneRepublic - All The Right Moves
remélem tudod miért? (L)
Jah és kapunk alapból 2 ingyen jegyet a színház bármelyik előadására. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy anyáékat meglepem vele, már nagyon régen csináltak valami közös programot. Lehet ma este ha hazajönnek felvetem a szüleimnek. Énis elmennék, de most nem nagyon tudok kivel menni, vagy majd meglátjuk.
Lehet Művésznőmmel is egyeztetünk... 
Aktív témák
- Arc Raiders
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Haditechnika, harcászat
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nekem nagyon tetszik... Művésznőmnek nagyon ajánlott...❤❤❤
és kicsit zavart egész nap, de ha ennyi emberkének tetszett ma lehet hogy többször csinálok ilyet, de nem túl gyakran azért, mindennapossá nem teszem, mert akkor hajam sem lesz mire én betöltöm a 19et.
) "akiskomisz"![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
♥♥♥ ohh, hogy én mennyire szeretlek...