Hirdetés
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
vilma27
tag
Hát sziasztok
megjöttünk, a beszámolóra, majd hétvégén tudok sort keríteni, de ami késik nem múlik...
Egy "kedves" kis zenével indítok, hogy köszöntsem a puha ágyikómat, ami már nagyon hiányzott
(az ágyamról azt kell tudni, hogy kemény, mert kiskorom óta ehhez szoktam hozzá, de semmi többet nem árulhatok el
)Nagyon szeretem ezt az előadót, egyébként tőle van az ALÓNEEE

is, a szám pedig egy Leona Lewis dal feldolgozás (L)Na szóval, a kirándulás részleteit majd kicsit később, most a hétfő-keddről írnék icikepicikét
hétfőn a kirándulás miatt kemény, de isszonyú kemény 5en voltunk. volt vagy 6óránk, de ezalatt az irci HF-et is megcsináltam, és még 7.órában elmentünk Judittal emelt törire, és ott pedig 3an voltunk aminek nagyon örültem, olyan jó lenne, ha csak ennyien lennénk egész évben, de ehelyett meg vagyunk 11en :'( de mind1 azt is letudtuk, és ahogy hazajöttem a nem is tudom hanyas busszal, mert Judittal végül kisétáltunk a végre és ahogy kiértünk nekem pont ott állt a jó öreg 4Y-os buszom, Jaaaj
a buszra a felszállt egy szó szerint olyan szakadt rocker... rég láttam ilyen csúnyát XD és hazatötyögtünk nagy nehezen. Itthon szinte beestem az ágyba, szó szerint, mert nagyon fáradt vagyok még mindig a kirándulástól.
Persze másnak újabb nap, és 8 óra a suliban egyhuzamban
Te jó ég, mondtam magamban, hogy fogom kibírni... sírok 
Még aznap este feljöttem a gépre, és senkivel nem volt kedvem beszélgetni, Laurával és Mónikával hülyültünk egy kicsit a kiránduláson elkövetett "bakikon" főleg rólam, mert állítólag eléggé elengedtem magam, mert tényleg amíg nem laksz valakivel együtt egy ideig addig nem ismered igazán az illetőt. Na de mind1 legalább megtudták ezt is rólam. Erről még annyit, hogy szarom (bocs a kif.ért) de tényleg köpök mások véleményére, mert most ezalatt az egy héten tényleg sok mindenkiben csalódtam, negatív és pozitív irányban is, de az első volt túlnyomó részt. Olyanokban is akikre tényleg azt mondtam magamban, -ilyen nincs, basszus, ezt meg hogy?- de aztán elfogattam, és elvégre az ilyeneknek lehet ellene tenni, és tettem is... de részleteket majd a beszámoló alatt...
Facebookon azonnal meg kellett keresnem egy személyt. Szerintem Művésznőm tudja kiről van szó, akiről először kellett beszélnem vele négyszemközt, és megtaláltam és ennyi a reakcióm

(ez csak egy kis megjegyzés számomra)
Szerintem elfogyott a dalotok. Vasárnap megnéztem a Camp rock2-őt és hát nem voltam elájulva, az elsőben voltak jó számok olyan fele-fele, és ebben is csak az, nem hagyott nagy nyomot bennem, de ez a szám komolyan mondom megtetszett...
Na kedd...: tényleg ez a nap, ma nagyon ki voltam. Az osztály ügyes bajos dolgait én és Anya intézzük, és sose panaszkodtunk, hogy ez teher lett volna viszont panaszt már hallottam, nem is olyan rég, hogy hogy van pofám ezt csinni, mind1 ezt egy hosszú história, a lényeg, hogy én vagyok a hülye, mert szaladok mindenhova az osztályért jobbra balra mint1 megkergült kecske... De nem ez a lényeg, hanem kiderült, hogy valami nem stimmelt a Velencei útra beadott pénzzel, hát első 3 órában totál kész voltam, már a sírás kerülgetett, és szerintem Bebus észre is vette, próbált vigasztalni, nem sok sikerrel, de Anya is bejött és kicsit megnyugtatott, mert mégis csak ha van valami engem vesznek elő... az arcom is meg kellett mosnom, mert a tükörben láttam, hogy milyen piros vagyok az idegtől. De amúgy csak tudjam meg ki volt, végül is már elintéztük, de annak a gyomrába tenném azt az ideget ami ma bennem végigment... Úgy de úgy... hogy képes valaki ilyenre... Fúúú megverem...vagy nemis tudom ez kész, totál kilőtt ez a "hír"...

Mondhatom egész rajzórás ordakoncentrálásomból semmi nem lett, és ez a munkámon is meglátszott, de az utolsó órára már megnyugodtam, úgy ahogy...Kaptok egy kis Relax zené, jaaaj a buszon olyan jól jött, és a sok közül nekem az első a kedvencem
Na kár bánkódni, megy tovább minden, mert végül is az osztály pénzéhez nem nyúltunk csak a kamatunk egy része veszett el...de mindegy végülis... csak zavar egy kicsit, na jó hazudnék, engem nagyon tud az ilyesmi zavarni
Ma művtörin megkaptuk a féléves tételsort, és fúúú elég sok
de szerintem ez jó téma lesz amiket mostantól fogunk venni, viszont nekem eddig a reneszánsz szobrok, és a barokk épületek voltak a legjobbak, lehet ebben is találok majd valami jó ágat, ahogy az ókori régi faliképek, egyiptomi, római vázák stb... majd elválik, hisz mosz fog jönni majd Munkácsy aki (L) fúúú tudott valamit 
hazaérve megint beestem az ágyba, behoztam a 2 kiscicámat Jucust és Mucust, ők a hasamon feküdtek, Tessy a kutyám pedig a lábamra tette a fejét... hát nem mondom, nem volt nehéz így elaludni
Írok még egyet de annak újjat akarok nyitni...szal pill
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
megjöttünk, a beszámolóra, majd hétvégén tudok sort keríteni, de ami késik nem múlik...
(az ágyamról azt kell tudni, hogy kemény, mert kiskorom óta ehhez szoktam hozzá, de semmi többet nem árulhatok el
)
a buszra a felszállt egy szó szerint olyan szakadt rocker... rég láttam ilyen csúnyát XD és hazatötyögtünk nagy nehezen. Itthon szinte beestem az ágyba, szó szerint, mert nagyon fáradt vagyok még mindig a kirándulástól.