Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
folde
csendes tag
válasz
raszputyin
üzenetére
Hát... azt még talán valahogy túlélném, ha francia lenne a kiosztás, elég keveset bár, de már használtam (hú, de iszonyat borzalmas, hogy az A és a Q fel van cserélve... de ha az embernek francia szöveget kell gépelnie, nemigen van jobb megoldás a francia kiosztás használatánál). Meg amúgy is tudok vakon gépelni.

BTW a nagykereskedésben kiállított mintadarab német kiosztású volt
. Megkérdeztem az eladót, hogy ez normális-e, erre azt mondta, hogy amit eladnak, az angol vagy magyar kiosztású. Úgy legyen! 
-
folde
csendes tag
válasz
raszputyin
üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat, az eredmény egy nagyon jó review. Viszont egyrészt egy fecske nem csinál nyarat, másrészt valamiért barebone-ként szerepeltetik ezt a notit. Pedig a nagykerben, ahol venném (Magyarországon
), egésznek tűnik, míg én eddig úgy tudtam, hogy a barebone úgymond félkész gép, amibe még kell venni néhány alkatrészt.
Gondoltam, leírom a nagykerben megvehető konfigot, mert miért ne
AOPEN 1557G C1.7
Intel Pentium-M 1.7GHz processzor, 512MB DDR RAM, 60GB 2.5'' HDD, DVD+-RW, 15.1'' XGA TFT LCD, Intel 855PM + ATI 9700-128M, 2.95kg, magyar billentyűzet
Csatlakozók: 3xUSB 2.0, 1x1394, mic in, line-Out, párhuzamos port, VGA, 56k, 10/100, S-Video TV-Out, MS/SD/MMC olvasó
Voltam ott megnézni a masinát, és első látásra jó benyomást tett rám, de mindenképpen megpróbálok még review-kat keresni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Megkérdeztem az eladót, hogy ez normális-e, erre azt mondta, hogy amit eladnak, az angol vagy magyar kiosztású. Úgy legyen!