- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cray Tyler
senior tag
Toltuk asszonnyal egy laza 12 órát. Én sem tudok mást mondani, mint amit redditen leírtak ezerszer.
Ez egy kurva jó játék. Ha épp működik, és nem tölt, vagy fagy széjjel, vagy nem laggol.
Kurvajó a gameplay, jók az ability-k, jók a hangok (!), minden nagyon fasza.
De a játékidőm felét loading screenen töltöm (értitek, hogy töltőképernyőn TÖLTÖM az időmet ehhehehe, najó mindegy
).
Ha megmaradnak a hosszú loading screenek, meg az infinite loading sreenek, az teljesen megölheti a játékot. Remélem ennek súlyát a BW is felfogta.További bugok, vagy egyszerűen csak szar megoldások:
Víz alatti irányítás. Egy fos. Ugye a stronghold alatt van 2 ilyen rész is. Tegye fel a kezét, aki nem anyázott ott, elsőre, de még másodikra is.
Eltűnő csapattársak. Az ability-jeik effektjeit látom, őket nem.
Küldetések vége. A nagy nehezen végigvárt (loading screenek) mission végén 0 XP, a gép szerint lvl 0 vagyok, és nem unlockolódik semmi.
Bugos ability-k. Főleg gránát és a storm azon dolgai, amit nyomvatartással lehet célozni majd elengedni (pl. nem oda teszi a falat, ahol elengedtem). Csapattárs hitboxa simán belóg ezekbe, ha rosszkor ugrik elém, akkor magunkra csapom a villámot. Bajunk nem lesz, csak kellett volna máshol az a sebzés.
És mondtam már, hogy sokszor tölt idegesítően sokáig a játék?
Mindettől eltekintve én várom, és tolni fogom február 15-től, mert nekem nagyon tetszik. De ez nem VIP demo, ez valami korai béta. Tudom, 6 hetes builddel megyünk. De most már nagyon kevés az idő, és egy 6 hetes buildhez képest is rengeteg a bug. Az alfa jobb volt, komolyan mondom.
Ha az open demo is ilyen lesz, annak már szabad szemmel is látható negatív hatása lesz az eladásokra. Én nagyon szurkolok a BW-nek, de ez így sokaknak nem lesz elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivaldi (böngésző)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).