- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
A napokban én is megvettem a játékot bagóért. Úgy voltam vele, hogy 2800at megérhet, akár mennyire is a sárga földíg szídta mindenki. Destiny 2 mellé jó lesz.
Egyelőre még nem vonnék le messzemenő következtetéseket, de bár látszik rajta, hogy rengeteg sebből vérzik a játék, ennyit pénzt még talán épp megért.Amivel viszont nem tudok dűlőre jutni, az az, hogy milyen mocsok szarul fut. Ryzen 1600+GTX1070 kombóval nem tudok belőle kicsikarni élvezhető FPS értékeket. Ezzel a setup-al még nem volt játék, amit 2K alatti felbontásban játszottam volna, de itt meg kellett lépnem és még medium mellett is szarul fut. És igazából az előtt is érthetetlenül állok, hogy hiába vittem le a beállításokat high-tól medium-ra vagy 1440p-ről 1080-ra, kb egyáltalán nem látok szignifikáns változást. Mármint FPS-ben, mert randábbnak jóval randább.
Túrtam a netet tweak-ek és tip-ek után, de egyik próbált beállítás sem hozott különösebb változást. A városban kb örülök, ha 50FPS-em van. Sikerült esetleg valakinek valami használható beállítást találni, hogy ne ilyen szánalmasan szarul fusson? Vagy ezzel se lehet mit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 17.3" 4K IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 512GB NVMe gar
- X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Playseat evolution red bull
- iPhone 17 256gb, bontatlan, független
- Getac S410 katonai laptop eladó (Intel I5 6300U 4X2,4Ghz, 16GB DDR4, 1TB SSD, jó akku)
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest