Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vitya81

tag

Üdv!

Technikai információ szerzés céljából kérdezlek titeket. Tegnap elkezdtem játszani a játékkal, nagyjából 2-3 órás időtartammal. Megfogott a játék, tetszik a játékmenet, elég szép is... viszont!

1920x1080, High graf. beállításokkal azt tapasztalom, hogy sokszor leesik az fps 60-ról (V-sync ON) 32-45 értékre. Háttérben futtattam hardver monitorozó programot (HWinfo),mely szerint a VGA (GTX1070) ill. CPU (i7 4770k) ~50% körüli átlag teljesítményt 'adott' le, tehát lenne még tartalék bennük.
    2560x1440, High graf el sem éri a 60 fps-t. (ezt nem is erőltettem)

Kérdésem és beszámolóm arra irányul, hogy tapasztaltatok-e hasonlót? Miért nem használja ki jobban az erőforrásokat a játék? Van erre valami magyarázat, vagy megoldás? Elégedett lennék a fullHD, High beállításokkal, de a 60 fps alatti élmény zavaró, néha idegesítő. Szeretném, ha stabil 60 fps-em lenne.

Más téma! Nem tudom megszokni, tökéletesen irányítani a repülést (úszást pláne nem), ez az egy negatívum maradt meg bennem a ~3 óra gameplay során. Tudom, lehet állítgatni, de vhogy nem sikerül a sok csúszka finomhangolásával olyan beállításokat találni, ami fekszik nekem. (talán már túl sok is az állítgatási lehetőség, és húzogatok mindent össze-vissza 'zavaromban'). Azt is tudom, hogy ezt egyénileg, mindenkinek saját kézügyességéhez kellene beállítani,de nem tudnátok javasolni 1-2 értéket, beállítást, amit kipróbálnék? Vagy tanácsot adni. Köszönöm

Jó szórakozást, pacsi! :R

Viktor

Új hozzászólás Aktív témák