Hirdetés
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz Archanon #8675 üzenetére
Hát, örülök is, meg nem is. Hiányozni fog, főleg az első 300-as blokk témája. De lesz más. Amúgy a hentai vitában nem akarok állástfoglalni, de én se értem, ahogy Crystalheart, hogy azon mi beszélni való van. Van anime, azon belül hentai, van film, azon belül poresz, ennyi az annyi De gondolom megint tudatlan vagyok
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Archanon #8675 üzenetére
"de néhány hozzászólás bezavar a képbe. "
Mármint a képedbe.
"Szerintem érthető."
Ahogy a másik oldal is. ^^ Bizonyos részletek kitárgyalását nyilván én sem szorgalmazom.
hoffman_: És mi következik az utolsó 13 rész után?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP Pavilion x360 14-ek2537nz Convertible - ÚJ - 14" TOUCH notebook - Core 5 120U, 16GB, 1TB, Win11
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest