Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Totheground #37497 üzenetére
Elég sok a NSFW tartalom, de elmentettem
-
Máté94
addikt
válasz
Totheground #37497 üzenetére
2016 kedvenc hősnői, vagy mi?
-
Totheground
addikt
OMFG, amúgy is szeretem Hews art-ját, de ha ez kész, tuti kinyomtatom és kiteszem a falra.
[link] -
nonsen5e
veterán
Humble Book Bundle részeként (science fiction manga by nihei) 1$ az egy hónap Crunchyroll előfizetés. (na nem mintha így már megérné, mikor több sorozatnál írja ki, hogy not available in your region, mint amennyinél nem).
-
-=RelakS=-
veterán
Haruhi
-
-=RelakS=-
veterán
Amikor szellentenél egy kicsit, de valami sokkal grandiózusabb sikerül
-
-
F34R
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #37487 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Totheground #37483 üzenetére
Ilyen kávét ittál már?
Még ha némelyik tea is...
-
F34R
nagyúr
Grmm ebben sem lesznek nagy mellek
A citrus meg a Netsuzou Trap micsoda josag
-
F34R
nagyúr
válasz
Totheground #37483 üzenetére
Note, amit ugysem tudnek frissen tartani......
-
F34R
nagyúr
válasz
Darth_Revan #37475 üzenetére
Heehh niceeee...
Levi remelhetoleg apritani fog benne, en Erent sajnalom elsore, mert tisztan latszik hogy o a leggyengebb Titan jelenleg... (#37481) Totheground
Nope.. A latottjaid 80 (de megkockaztatom hogy tobbet is) %-t lattam.
A kijelentesem helytallo
-
Totheground
addikt
Ez kicsit erős kijelentés olyas valakitől, akinek lövése nincs, hogy eddig miket láttam és milyen az ízlésem.
És igen, az esetek nagy részében rühellem, amikor egy agyatlan konceptre akarnak ráhúzni komolykodást. Mint amilyen ez is. Akkor már inkább nézek valamit, ami tudja, hogy egyébként nem komoly és nem is akarja annak beállítani magát.
A character design meg eléggé szubjektív dolog, függetlenül a TaA-tól. Vizuális magvalósítás szempontjából még mindig a Hyakka Ryouran az egyik kedvencem, baromira eltalálták azz olajfestmény/okiyo-e stílust.A srs stuff for srs ppl such as myself dolgot meg hagyjuk a 4chanra.
-
F34R
nagyúr
válasz
Totheground #37478 üzenetére
Nincs izlesed ember..... En nem erre akarok maszturbalni, sot kifejezetten jo, hogy a szerepre JOL lett megrajzolva. Nem mindig a nagy csocsok es az unalmas SOL garmadaja a mervado.
Ettol legalabb nem hanyok cukrot sugarba. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #37475 üzenetére
Áprilisban jön. Fck yeaaa. \o/
-
Darth_Revan
veterán
F34R Yōjo Senki? Hmm, nézzük csak..
1) Érdekes(nek tűnő) történet? PIPA
2) Király zene? PIPA
3) Aoi Yūki ismét egy hidegvérű, kegyetlen loli szerepében? DUPLA PIPA#1 pontra ugrott nálam a listán a nézendők között
Csak azért aggódom mert ez lesz a stúdió első komolyabb projectje. Eddig csak közreműködtek 1 sorozatnál 3 rész erejéig, illetve közreműködtek 1 One Punch Man OVA-nál. Nem igazán nagy referencia, remélem ezzel a sorozattal fogják a jó hírnevűket megalapozni és nem fogják elb*szcsizni.
A trailerben látott jelenetek jónak tűntek ,egyet kivéve...a CGI itt elég gyenge lett, remélem csak azért mert siettek a trailer miatt és élesben már jobban fog kinézni:
Nagyon kíváncsi leszek rá, a történet jónak tűnik, I. vh+varázslók+sok fröcsögő vér.
Remélem Alucard után Tanya lesz a következő kedvenc anti hősöm ... már csak azért is, mert amilyen fejeket vág, áh
Most láthatjuk miylen lenne Taiga katonaként
-
Darth_Revan
veterán
Attack on Titan Season 2! [link]
-
F34R
nagyúr
Ki fogja nezni ezt az awesome sorozatot?
[link]
EN biztos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Code Geass Lelouch of the Revival - kiszivárgott trailer
Kb legjobban várt anime nálam jelenleg.
-
F34R
nagyúr
Drifters elso evad vege.... nem nagy eresztes
-
tDr1v3r
veterán
válasz
KISDUCK #37465 üzenetére
Nem sequeljei egymasnak, a Brotherhood a mangat (szorosan) koveti, a sima meg a manga futasa alatt keszult, igy lazabban, tobb valtoztatassal es sok fillerrel viszi a tortenetet.
En csak a Brotherhood-ot lattam de hatalmas kedvencem. Egy resz volt ami gyengebbnek ereztem, de az is a sok evadkozbeni flashback miatt. Mindenesetre egy kihagyhatatlan remekmu.
-
A Fullmetal Alchemist: Brotherhood és a Fullmetal Alchemist (2003) között jól értem hogy nincs folytatásos kapcsolat és a nyugodtan kezdhetem a Brotherhooddal az animét, akár kihagyva a 2003-as szériát?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-=RelakS=-
veterán
-
Darth_Revan
veterán
Ha esetleg erdekelne valakit jo aron (szerintem) bontatlan vagy kivalo minosegu hasznalt anime DVD es BD az keresssen ra hardverapron az anime szora !
Remelem ennyi minimalis reklam belefer
-
Mister_X
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #37459 üzenetére
Pedig a lényeg ott van.
Általában
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #37456 üzenetére
Smile remélem megvan.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #37454 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #37454 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz
tDr1v3r #37450 üzenetére
Az első évad még hagyján -bár túl sok a kimaradt jelenet-, na de a második évad...
Adaptációk szégyene és csak ront rajta, hogy a mangaka írta a plotot hozzá. Még több kimaradt jelenet, komoly átírások, az hal meg, akinek nem kellene, az marad életben, akinek meg kellett volna halnia... szégyen és sajnálatos, hogy az egyiklegjobbjelenet (a vége) is egy ilyen kifordítás.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Star Trek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest