Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #20393 üzenetére
Írj egy flash playert WP-re és akkor az elejétől kezdem
Amúgy valahonnét nagyon ismerős volt a grafikai megvalósítás és sokáig gondolkodtam, mire beugrott. Nekem a Killer 7-re emlékeztet a stílusa (GameCube játék). Csak ugye jobban kidolgozva.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ixion Saga DT
Ez kész, valami hatalmas egy sorozat volt, mostanában nem röhögtem ennyit egy animén.
9/10
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Crystalheart
őstag
válasz Totheground #20385 üzenetére
Abból, amit eddig olvastam róla/láttam belőle, nekem a monogatari széria egy művészi fanservice sorozatnak tűnik...
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #20393 üzenetére
Elég hülyeség nem sorrendben haladni. Oké, nem nagyon van összefüggő történet, de a Nise tele van olyan mellékpitiséggel, amit értelemszerűen csak az első évad ismeretében érthet igazán az ember.
Hülyeségnek tartom, legalább olyan, mintha megnézné valaki a Gyűrűk Ura harmadik epizódját a második előtt, miután már megnézte az elsőt.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #20390 üzenetére
Most a Nisemonogatarit kezdtem el, mert azt viszi a telefon. Két rész ment le eddig. Első benyomás: sokat beszélnek. Második: a grafika tök jó. Harmadik: ez valami eszméletlen jó
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #20387 üzenetére
Thx. A linkre meg: lol?
-
Totheground
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #20385 üzenetére
Mi az első évad neve? Csomó cuccot kidob (Saiunkoku Monogatari, Isemai no Seikishi Monogatari, stb)
-
Mister_X
nagyúr
válasz unclefucka #20382 üzenetére
Nemá, a Monogatari tényleg ennyire jó lenne? Ezt nekem is látnom kell.
-
unclefucka
senior tag
Szóval felvettem a fordulatot és most szinkronban vagyok a Monogatari-series -t illetően.
Hát nehéz szavakba önteni... ezt látni kell, ennyi.
Ha mégis szavakba kéne öntenem, akkor ez egy kiválóan sikerült művészfilm (művészanime), hihetetlen, hogy mennyi minden apró részletnek mennyire nagy jelentősége van a cselekmények során. Kegyetlen lélektani hadviselés, ahogy az ember érzékeivel játszik tudatos és tudatalatti szinten egyaránt. Nem is próbáltam a felvillanó képsorokat megállítani és értelmezni, hiszen ezeket a tudatalattinak szánták, és azokat elolvasva egészen más lenne az egész. A szexualitás-faktora hihetetlenül nagy, ez nem ecchi és semmiképpen nem hentai, ez valami egészen más.
Azt soha az életben nem gondoltam volna, hogy egy "fogmosástól" merevedésem lesz... vazz.
Araragi-kun nagyon keményen tolja az ívet, amit Hachikuji -val művel, az fenomenális.
Tsubasa Cat, ááááá, nem bírok magammal.
Minden karakter kiválóan kidolgozott, a minimalista háttér dizájn nem vonja el a figyelmet az előtérben történő eseményektől és kiválóan kompenzál.
Ez abszolút felkerül az ajánlott listára.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #20371 üzenetére
a te asszonykad mit szol a lolicon termeszetedhez ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #20366 üzenetére
Ahhoj. Most mondom hogy beteszem noti háttérnek, de asszony kb kettévágna egy kis késsel ha meglátná.
Live-Die-Respawn
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Totheground #20362 üzenetére
Dat gif.
-
F34R
nagyúr
flat chest i love'n it <3
-
veterán
de az a +1 dimenzió odabasz!
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Totheground
addikt
1el több dimenzió, mint kellene.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
veterán
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #20360 üzenetére
Fürdőszobás sziluettek... kész. *Nyálcsorgós smile...
-
Totheground
addikt
A legjobb sorozat folytatása a legjobb stúdiótól.
Monogatari second season.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #20360 üzenetére
Ezmiez?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Titan 14.
AZ új OP egyelőre tetszik, bár kicsit más mint előző. A részben sok minden nem történt, de örültem hogy volt legalább friss epizód, a múltkori recap óta. Kíváncsi vagyok mikor jutnak el végre a pincébe.
Live-Die-Respawn
-
unclefucka
senior tag
válasz Janos_ #20347 üzenetére
Én itthon a fotelből nézem az animéket.
A Naruto -nak az első szériája 220 részes, a Shippuuden -t -ahogy azt a kolléga említette- még nem fejezték be. Ezenkívül van néhány egész estés film, pár OVA, nagyjából ennyi.
A legtöbb Animét a Nyaa Torrents -en találsz (főleg frisseket).
Kimondottan Naruto -hoz a Taka fansub csinál jóféle feliratot.
A BakaBT -n találhatsz régebbi animéket.Ha végképp nem megy, akkor összefuthatsz velem is és megpakollak animékkel. Jelenleg kicsivel 1TB felett van az anime mennyiség, ami nálam leledzik. A Naruto -t a sok rész miatt 480p-ben tartottam meg, de legalább megvan az összes.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Janos_
csendes tag
Hello
a Naruto Shippuuden-nek hány része van összesen? 320-ig találtam..és ti hol szoktatok animét nézni?
-
Máté94
addikt
válasz unclefucka #20344 üzenetére
Szerintem látszik, hogy önálló, nem kötődik szorosan az előzőekhez.
-
unclefucka
senior tag
válasz Máté94 #20343 üzenetére
Ezt a Gatchaman Crowds -ot én is kinéztem már a felhozatalból.
Viszont tartok attól, hogy kell némi "előképzettség" ahhoz, hogy teljesen érteni lehessen.
Már csak azért is, mert nem kicsit nyúlnak vissza az előzmények (relation graph).
Majd kiderül, remélem önálló évadként is megállja a helyét.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Máté94
addikt
Nyári:
Gatchaman Crowds
Hát... olvassátok el a plot-ot angolul, mert ezt nehéz szavakba önteni.
-
bandiras2
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Asura Cryin 1-2
Na ez tetszett, úgy elment a 26 rész mint a fene.
Saint Oniisan
1. rész.
Ez kész. XD Jézus és Buddha fizetett szabadságát tölti Japánban. Kész behalok.
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Crystalheart
őstag
válasz unclefucka #20330 üzenetére
(Most a vágott Narutóról jutott eszembe, igazán csinálhatnának már egy olyan vágást valakik, ahol kivágnak minden fölösleges darabot, és felére-negyedére csökkentik a sorozatot. )
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
unclefucka
senior tag
válasz Crystalheart #20325 üzenetére
Ahogy mondod, kis pénz, kis szinkron.
Amúgy ez a Csongor srác tényleg jófajta szinkron hang én a Ben 10 -ből és a Tini Titánokból emlékszem a hangjára.A Naruto, mikor nálunk először megjelent a tudoménmelyik csatornán, akkor az ugyanúgy -szemétül- meg volt vágva, mint anno a Dragonball volt, de a szinkron legalább tényleg elég tűrhető volt. Viszont kész felüdülés volt leszedni és megnézni a DatteBayo-féle felirattal ellátott -vágatlan- epizódokat. Utána már nem is néztem mást, főleg, mert a magyarra fordított részek elfogytak, de legalábbis horribilis lemaradásban vannak.
Sajnos DB már nem készít hozzá feliratot elég rég óta (van helyette Taka).Nézem a Bakemonogatari -t, mindamellett, hogy eddig még csak hasonlót sem láttam -már ami a képi megvalósítást illeti- nagyon jó.
Ami egyből feltűnt, hogy csak egyféle autó létezik benne: a Datsun Fairlady 2000. De ez a legapróbb furcsaság, hehehe, nagyon elvont, nagyon király.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
Tudom, hogy nyakazás lesz,de One Piece részeket, honnan lehet leszedni? kb. úgy 1-500?
Nyaa-n fentvan, de 10 seed 110 leech az arány...
BakeTB, csak film... így nem tudom, valaki?
Következő hónapot arra szánom+Fairy Tail-t beérem.
Azelőtt még befejezem a Tamako+Ro-Kyu-Bu-t és neki vágok a Elfen Lied-nek. Kíváncsi, vagyok megérte e ennyi ideig tartogatni.Szerk: Köszi, múltkor még nem volt fent. De, így egyszerű lesz.
[ Szerkesztve ]
-
mikrosuttii
aktív tag
Számomra az InuYasha volt az,ami nézhető volt magyar szinkronnal.A szinkron színészek teljesen beleélik magukat a szerepükbe.
Crystalheart:Sasuke hangja nem Pálmai Szabolcs volt?Mind2 szinkronnál az övé volt.Vagy is én így emlékszem.De vagy 20x-or változtattak a hangokon,pl. Sakura hangját is legalább vagy 5 szinkron színész játszotta el.
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz unclefucka #20323 üzenetére
Óh, remek szinkronokat lehetne csinálni gyerekekkel is, csak pénz volna rá... De manapság nem is kutatják annyira a jó gyerekszínészeket és gyerek-szinkronszínészeket. Több meló van velük, mert ugye kevésbé profik, többször kell(ene) fölvenni, hogy eltalálják. Az Oroszlánkirályban több gyerekszereplő is volt anno, a magyar hangjaik is fiatalok voltak még, és mégis nagyszerű lett, vannak ilyen tehetséges gyerekek. (Csak ők már felnőttek.) De a lényeg, hogy nem utánozni kell, a szinkronizálás maga egy kicsit alkotói munka is a szinkronrendező részéről, nem pusztán előadóművészet. Pl. Jiraiya magyar hangja Vass Gábor volt, aki nagyon jól megoldotta, holott nem is hasonlított az eredetihez.
Persze... vannak olyan műfajok, amire szerintem is lehetetlenség rendes magyar hangokat találni. De mondjuk a Naruto nem ilyen volna, azt meg lehetne csinálni rendesen, csak pénz. Amíg ilyen kicsi marad a hazai anime-közönség, addig ez valószínűleg így marad, de a hazai anime-közönség meg a rossz szinkronok miatt valószínűleg kicsi marad még jó sokáig.
mikrosuttii: Csak az első Naruto magyar szinkronjával találkoztam, ami ahogy haladt előre, egyre rosszabb lett, mert azt a néhány szereplőt, akinek eltalálták a hangját, fokozatosan lecserélték valami nem passzolóra, vagy egyenesen katasztrofálisra, valami tehetségtelen színészre. Ugye ez is mert nem volt elég pénzük, hogy a szinkronszínész egy másik nagyobb projekt helyett továbbra is (azt) az animét válassza.
-
Nova96
őstag
válasz unclefucka #20323 üzenetére
+1Monogatari következő rész végre. Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg. Vagy marad br-re?
-
unclefucka
senior tag
válasz mikrosuttii #20321 üzenetére
Nagyjából minden anime magyar szinkronjáról elmondható, hogy silány, nem kicsit, nagyon.
Egészen egyszerűen idehaza nincs benne annyi pénz, hogy tisztességesen megcsinálják.
Az eredeti japán hangokat egyébként is -szinte- lehetetlen utánozni.A hanghordozásokat és a kellő drámai hatásokat még tudná egy-két szinkronszínész utánozni, hogy hiteles legyen, de a gyerek szereplők hangjait nem véletlenül felnőtt seiyuu -k adják eredetileg. Nálunk ez nem működne: Sasuke, magyar hangja Stohl András.
Mondjuk, milyen vicces lenne valamelyik ecchi, vagy hentai animébe ellőni Kelemen Anna hangját
-
Mister_X
nagyúr
válasz Crystalheart #20320 üzenetére
Én először nem hittem el, hogy hány éves a szinkronjai alapjan
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz Crystalheart #20320 üzenetére
Igen,már Csongor hangja is öregedik.Mondjuk még így 23-25 évesen sem annyira vészes.Meg hát igen,rosszul válogatják be,de gondolom ő neki is pénzből kell élnie.
Vélemény a Shippuuden magyar szinkronjáról?Még életemben nem hallottam,nincs olyan csatorna,ami adná nálunk,így le kell töltenem felirattal,ami számomra nem gond,mert már a sima Naruto szinkronja is idegesített.
Valaki tud mondani tapasztalatokat?(Úgy érzem,nem dicséreteket fogok látni XD)[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz mikrosuttii #20319 üzenetére
Perszehogy, szegény Csongi hangját csak gyerekkorában bírtam, meg Aangként volt még oké. Bár ez valószínűleg azért van, mert rettentő rosszul válogatják a rettentő rossz animeszinkronokba.
-
mikrosuttii
aktív tag
Valakinek ismerős valahonnan ez a hang?(7 napig lehetne sorolni,honnan ismerős ez a hang):[link]
-
Máté94
addikt
Még mindig nyári:
Gin no Saji - Silver Spoon
Hachiken Yuugo, miután nem tudja mi legyen az életben, beiratkozik egy mezőgazdasággal foglalkozó középiskolába. Az elképzeléseit messze felülmúlja, milyen is az élet egy farmon és úgy tűnik még messze van, mire hozzá szokik új életéhez.
-
bozont
veterán
Én is kb hasonlóan éreztem a végén, bár tudtam mire számítsak, így csalódás ne mért, de többet is ki lehetett volna hozni belőle.
Viszont a második évadot én le is tettem az első rész után és nem tudom hogy megnézem-e valamikor. Ha már az eleje ilyen borzalmasan indul, nem tudom mi lesz a későbbiekben. -
Ijk
nagyúr
Na befejeztem a Hyakka Ryouran-t.
Az elején jobbra számítottam, úgy érzem jóval többet ki lehetett volna hozni belőle. Nagyon jók voltak a lány karakterek, kaphatott volna egy 24 részes komolyabb történetet. Még az ecchi is elférne benne, ami nekem tetszett is. A végén a küzdelem már erőltetett lett és a befejezést is elkapkodták. A rajzstílus az első résznél volt furcsa, de aztán megszoktam és nagyon tetszett.
De jó lett volna egy komolyabb, hosszabb dráma belőle, karakterfejlődéssel, több Yagyuu Juubee-val, így csak 7/10.Ezután letolom a második évadot.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Nova96 #20313 üzenetére
Erről még nincs szó, de szerintem igen.
Más:
Uchuu Senkan Yamato 2199 project indul AA-n. Na ezt meglessük.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
-
Nova96
őstag
Ma, 1 éve animézek. Gyorsan eltelt ez a 1 év.[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Nyáriak vol 3:
Kamisama no Inai Nichiyoubi
Szerintem mindenki ismeri a Bibliai történetet, a Teremtést, de mi történne, ha lenne benne egy kis változás?
Miszerint Isten a hetedik napon elhagyná az embereket, és ezután senki sem halna meg, még ha szíven szúrnák vagy elvesztené valamelyik testrészét, azután is zombi módjára járkálnának? Isten búcsúzásul megajándékozta a világot a "gravekeeper"-kel, akiknek feladatuk a "halottakat" nyugalomra helyezni.Uchouten Kazoku
Tokió, sokmillió ember, plusz alakváltó nyestkutyák (raccoon dog) és tenguk. A főszereplő egy nyestkutya fiú, aki legszívesebben fiatal iskoláslányként járkál az utcákon, gondoskodik a rettentő zsémbes tengu mesteréről (aki egy derékfájós öregember), kószál erre-arra, találkozik más kutyákkal és tengukkal, piál, dohányzik, és különös szeret-gyűlöl viszonyban van egy gyönyörű ember nővel, aki félig tengu és képes a levegőben repülni.
Kiniro Mosaic
Oomiya Shinobu miután eltöltött egy kis időt egy családnál Nagy Britanniában, és a nyelvi nehézségek ellenére összebarátkozott a család vele egykorú lánytagjával, egyszer csak azon kapja magát, hogy barátnője már egy iskolába jár vele.
Blood Lad
Staz, a vámpír, aki nem mellesleg egyike a régió vezetőknek a démon világban nincs oda az emberi vérért, mint leszármazottai. Inkább a japán kúltúra és velejárója köti le. Amikor Yanagi Fuyumi, egy középiskolás. japán lány keveredik a démon világban. Szerencsétlen véletlenek következtében Fuyumi szellemé változik, Staz pedig megfogadja, hogy elkövet mindent, amivel újra életre keltheti, még ha az emberek világába is kell mennie érte.
Makai Ouji: Devils and Realist
William Twinning, arisztokrata származású, nem mellesleg eszes és realista gondolkodású egyetemi hallgató. Miután szülei meghaltak, bácsikája szervezi a család pénzügyeit, vele együtt William tandíjának befizetését is. Egy nap ez nem történik meg, William pedig azt tapasztalja, hogy miután bácsikája úgymond tönkrement, palotájuk minden ingóságát lefoglalta a bank és senki sem maradt a személyzet közül, kivéve Kevin, a hűséges komornyik. Mivel ki kell fizetni a tandíjat, William és Kevin az alagsorban próbálnak keresni valamit, amit eladhatnak, hogy kitudják fizetni a tandíjat. A sors fintora, hogy WilliaM egy varázskörben megidézi a démont, Dantallion-t, aki elárulja, hogy ő az úgynevezett "Választó", aki majd a következő Démon nagyurat nevezi ki.
Fantasista Doll
Uno Uzume, aki kiskorában a kártyajátékok megszállotja volt, és eredményességét még egy nemzetközi kupa is jellemzi, már rég felhagyott hobbijával. Egy nap egy kártyatartót talál táskájában, majd a napja a feje tetejére áll. Miután üldözőbe veszik egy hang szólitja meg, mindenféle kérdéssel bombázva őt, de mivel Uzume egyedül képteln szembeszállni az ismeretlen ellenséggel, ezért kénytelen válaszolni neki.
Ezután jelenik meg előtte Sasara, a Fantasista Doll, aki még tovább bonyolítja a történetet...High School DxD New
"Boobs!"
Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!
Kuroki Tomoko, egy szuper népszerű középiskolás lány, akinek eddig 50 éves randitapasztalattal rendelkezik és már 100 barátja volt... az Otome game-ek világában. A valóságban egy zárkózott lány, akire az úgynevezett "mojo" kifejezés teljesen ráillik.
Minden vágya, hogy végre normális középiskolás élete legyen,azonban amikor hosszú évek után újra tükörbe néz, szomorú valóság fogadja...
[Eddigi talán legjobb OP+ED páros a szezonban!]
-
Ijk
nagyúr
-
Hintalow
senior tag
válasz ígyvanferi #20295 üzenetére
A 2 részes ova a lényeg, a 9 kötetes manga első 2 részét dolgozza fel. A hangulatot jól eltalálták, de a történetet nem nagyon sikerült ilyen rövid időbe beleszorítani, elég elkapkodott.
A Gunnm 3D Special kihagyható, csak egy pár perces cgi animációs motorverseny, amit a manga egyik újra kiadásához adtak.
A baka oldalt óvatosan használd, arány kell tartani, ami nem könnyű, mert nagyon túlseedelt.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Asszociációs játék. :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...