- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
válasz Crystalheart #14799 üzenetére
Ha kérhetném részletezd....pm-be inkább.
Nincs befejezve ezt tudom, de mindenki aki látja tudja mert 12.rész az nem egy befejező rész volt inkább az OVA....az meg a folytatásra adta meg az okot. -
Crystalheart
őstag
válasz Nova96 #14798 üzenetére
Nem fogom részletezni, de pl. még nincs befejezve, legalább annyira nem, mint ahogy a Clannad is tök átlagosnak és tingli-tanglinak tűnik az After Story nélkül. Szerintem a leendő folytatást majd olyan 20 körül nézd meg. Nem poénból kategorizálták seinenbe.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Crystalheart #14797 üzenetére
PM!-be vagy leírnád ebbe mit nem tudtam érteni.....mert elég komoly dolgok is voltak, de.... ez nem egy mestermű...
-
Nova96
őstag
Denpa Onna to Seishun Otoko
+OVA
Előre szólok ez elégé ember válogató anime, mert az OP/ED az egyik legrosszabb amit eddig hallottam és láttam . A történet elégé bugyuta az elején, de végül is van egy kis mondandója. Amit egész jól végig vezetek. A befejezés csak az OVA-val teljes így az kötelező. Ami fontos az a karakter nagyon aranyos karakterek voltak ugyan olyan ábrázolással ami meg adja a moe hatást. Ha ez nem lett volna szerintem bőven kevés lenne az egész. A főszereplő nem a szokásos nyámnyila, de néha nem a stílusába reagált gondolom, hogy benne legyen egy kis átlag ecchi hatás. Az OVA-ban is ez van kicsit kifordult a személyiségéből, de attól függetlenül kötelező az OVA-ja. Tetszett, de ember válogató.
7/10Danshi Koukousei no Nichijou
+Special felíratott valaki tud?
Erre az animére nyíltan lehet mondani, hogy suliba hülyéskedős anime. Nem mindennapi anime volt semmi átlagos nem volt benne. A középiskolás fiúk életet mutatja be sok humorral. És milyen gondjaik is vannak. A részek több kisebb részből állt, így nem mondható, hogy összefüggő történet mert nincs is neki. A kisebb részek megváltózóak átlagba elmondható, hogy kevés az átlagos poén benne. Szinte végig röhögtem az egészet. De van kicsit gyengébb poén és van olyan is amit csak megmosolyogattam . És nem zavartak a vissza térő poénok. Az anime végén kis szösszenetek meg egész jók voltak.
A grafika rendbe van, kicsit néha zavart az arc ábrázolása de nem annyira durva. Az OP átlagos, de az ED nagyon ötletes volt és mellette a zene is jó volt. Nagyon jó volt csak a specialhoz nem találtam felíratott ha van valaki linkelné? Köszi.
9/10Onii-chan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!!
+OVA
Ismert elem egy bátyó x húg téma ami egész felkapott a hentaiba ecchi-be kevésbé láttam felbukkanni, de most már tudom miért. Az elején nagyon jónak tűnt, de utána ellaposodót igaz valami KissXsis szerűséget vártam. Ez bőven gyenge ahhoz képest, de más kedvenc ecchimhez képest is na mind1 sokat várok már az ecchitől. A történet alig függ össze, de nem nagyon halad a fő szál. Ami nem is lenne gond ha elég ecchi lenne, de ezt nem ecsetelem tovább. A humor egész jó kis ecchivel, de kevés a ütős poén. A karakter rajzolás valami förtelem azt hittem megszokom, de szinte mindig a Pokémon és társai jutott eszembe erről a karakterről. Az OP,ED átlagos a zenék átlagosak. Jól indult, de ellaposodott de aki nem látta a KissXsis,YnS,QoS-t azoknak nem lehet kevés így máskép értékelhetik.
7,5/10Dusk Maiden of Amnesia
Az áthúzottba lehet egy kis spoiler, de törekedtem, hogy ne legyen benne.
A történet érdekes volt elsőnek azt írtam elképesztő érdekes volt. De belegondoltam, hogy láttam hasonlót csak kicsit máskép. Ami ugyan úgy tetszett. A történtről nem írok, mert csak spoilerrel tudnék.
Így annyit írnák róla jó történet jó megvalósítás. A felvezetése a végig tartó izgalom és néha feltűnő ecchiés mellé dráma. És néha meg is ijedtem az elején, mert nem számítottam rá. Igaz már 6.rész környékén tudtam a végét, de nagyon élveztem így is. A véget csak amiatt tudtam mi,hogy még megy a mangaami kis spoiler, de mind1. A poénok jók voltak és a kicsit más stílusú részek is adták a hangulatot. A szereplők 1 volt átlagos szereplő, de volt amivel feldobták őket is. A főszereplő nem női hangot kapott és nem töketlen +1. Ritka az ilyen így örültem. Az OP átlagostól kicsibb jobb, de nem megy a kedvencbe az ED és a zenék jól megadták a hangulatot. Jelenleg azt mondom, hogy nagyon jó.
10/10 őszintén 10-et kicsit sokkalom többi remekművek mellet és kicsit másnak is érzem. De szerintem megérdemli.Sora no Otoshimono Lost Property of the Sky: The Angeloid of Clockwork
Első 40 perc ismétléssel telt, de a nagy része a nem annyira vicces jeleneteket idézte fel. Inkább áttekintésnek mondanám. A történetből egy új szállat kapunk és az egész jó, de még így kicsit újat mutattak az animén belül. Az új történet hozta amit nagyjából kell. Ép csak egy kicsit adnak, hogy még jobban keljen a 3.évad. A grafika rendbe van a zenék átlagosak. Tetszett, de egy rövidebb OVA is elég lett volna..de ami a legfontosabb az 1:36:40-től van. 3.ÉVAD ez az…. ezt várom mióta bejelentsék……csak egy szezon maradt amikor leadhatják 2012-be mert akkora írták. Téli szezont már várrom. Kicsit túlpontoztam, de elég szeretem az animét.
8/10 -
bandiras2
senior tag
Waze mi van itt?? 3 napig nem nézek fel és 200+hsz? máskor egy hónap alatt nincs ennyi!
Uchuu Kyoudai új op theme, nagyobb hulladék mint az első, de a story nagyon jó, és alakul rendesen. Megtörtént az űrhajós válogatás, most már eldöntötték hogy ki fog repülni.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
veterán
Na, el is felejtettem, hogy anno kicsit fura angol subbal néztem meg a specialt, most pótoltam magyarral, rendes minőségben.. hmm.. A STEINS;GATE is egy olyan anime, aminek a végén már csak az az egyetlen problémám, hogy nincs tovább
[Ahogy a kedvenceim között általában mindegyiknél..]Everybody lies.
-
Archanon
őstag
válasz Máté94 #14780 üzenetére
Majd legfeljebb miután végignéztem, és ha valamit nem értettem, talán magyarázatot lelek benne. Könyvet se úgy olvasok, hogy először végigpörgetem az elemzését...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz Máté94 #14778 üzenetére
Én épp ezért nem olvasom el, mert ahogy az első pár mondat kezdődött, elég átfogóan írja le "miről szól". Így elmarad a meglepetés ereje, lehet, hogy véletlenül megértem a szöveg miatt.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz Máté94 #14775 üzenetére
A furcsa nevűek meg gondolom jellemzően oroszok vagy svédek.
Amúgy az tényleg vicces tud lenni, amikor minden nemzetiség tök átmenet nélkül megérti egymást, még csak nem is jelzik, hogy az adott valakik most éppen mondjuk japánul, vagy franciául beszélnek. Nodame Cantabile-ben ez viszont egész jól meg volt oldva. Szinkronban nyilván mindenki japánul nyomta, de lehetett tudni, mikor ki amúgy milyen nyelvet beszélhetett.Pl.: Francia és japán beszélget: a francia pár mondat erejéig borzalmas japó akcentussal franciául beszélt, időközben átváltott japán nyelvre - de a sztori szerint még mindig franciául dumált. Hozzá a japcsi pedig japánul, aztán egyik se értette a másikat, de azért jól "elbeszélgettek".
-
Máté94
addikt
válasz Crystalheart #14774 üzenetére
Az angoloknak angol nevük van, egyébként inkább japán nevük van, de sok a furcsa nevű is.
-
Totheground
addikt
A Horizon kicsit néha nehezen érthető, mert az animében azért pár részlet kimarad.
Miért?
Mert ez a LN, és ebben a legújabb vol még nincs is benne.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
veterán
válasz Nova96 #14767 üzenetére
Izécoreon van hozzá leírás, nem olvastam át, lehet, hogy spoileres.
[SPOILER?!]
A távoli jövőben az emberek a Mennyből kénytelenek visszatérni a Földre, hogy új életet kezdhessenek a kipusztult világban. A Földön azonban egyetlen területet foglalhatnak el, mégpedig “Shinshuu” (Japán) szigeteit. A szűkös élettér miatt készítenek egy alternatív dimenziót, a “Jusou Sekait“. Ahhoz hogy az emberiség visszakerüljön a Mennybe (“Tenjou“), újra kell “élniük” a Föld történelmét, ami a Testamentumban kerül folyamatosan írásra.
Azonban váratlanul háború tör ki a világban, ami miatt a két dimenzió, a “Shinshuu” és a “Jusou Sekai” egymásnak csapódik. A katasztrófa után a túlélők utolsó erejükkel a megmaradt országokért, illetve földterületekért harcolnak, ami “Kyokutou“-ra korlátozódik. A jelenben azonban történik egy nagy változás: a Testamentum “abbahagyja” a világ történelmének írását 1648-ban, ami miatt még nagyobb káosz tör ki a Földön. Az uralkodók a bizonytalan jövő miatt, azt hiszik itt a világvége, míg mások egy új világ eljövetelét látják ebben az eseményben.
A történet cselekménye egy független országból indul ki, ahol egy Ariadust nevű akadémián ismerhetjük meg a történet főszereplőit. Az itt tanuló diákok különböző nemzetiségük ellenére próbálják leküzdeni az országaik közötti háborús konfliktusokat, és ehhez speciális kiképzésben vesznek részt. Itt ismerjük meg könnyelmű főszereplőnket, az anime történelem legidiótább mosolyú, legperverzebb fiúját, Aoi Toorit. Ő a diáktanács elnöke, de ennek ellenére úgy aposztrofálják a személyét, hogy nem ért semmihez, és nem is képes harcolni (impossible man, without any power). Mégis valami különleges karizmatikus erő lengi körül, ami miatt mindenki tiszteli.
[/SPOILER?!]
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Archanon
őstag
válasz Máté94 #14763 üzenetére
Inkább nem olvasom el, felcsigáztál, helyette eltettem megnézendők közé. "Vajon érteni fogom?" címkével.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Máté94 #14764 üzenetére
Lol, mikor elküldtem még ott volt a szöveg...
Amúgy hja Steins;Gate-ről van szó. Mocskos jó volt. Úgy kezdődött mintha egy sima slice of life anime lett volna, aztán bejött egy kis romantika, aztán dráma.
Nekem marhára bejött.
Amúgy úgy néztem hogy 13. részig AA-ról szedtem le, utána meg nykór-ról nem akart lejönni, szóval megnéztem indavideón. (HD-nek csúfolt videók fennt vannak)
25. rész(ami igazából a special) még várat magára, nincs hozzá felirat.
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
Mit is néztél?
Gondolom Steins;Gate... talán most már ideje lenne nekem is elővennem.#F34R: Csak tessék, de előtte szívjál egy kis füvet, hogy fokozd a hatást.
-
Máté94
addikt
válasz Archanon #14760 üzenetére
Igen, már ha nem félsz, hogy nem értek.
A második évad már egész jó, Toori még mindig Toori, a csaták viszonylag izgalmasak.
Talán azért is tetszik a sorozat, mert senki sem ért semmit, de hajt a vágy, hogy megértsem és elfogadjam a legnagyobb hülyeségeket is.Egyébként még maga a világ felfogása is nehezemre esik, hogy most akkor mi?
A történet egyébként nagyon érdekes ötleten alapul. A lényege, hogy a távoli jövőben az emberek a Mennyből kénytelenek visszatérni a Földre, hogy új életet kezdhessenek a kipusztult világban. A Földön azonban egyetlen területet foglalhatnak el, mégpedig “Shinshuu” (Japán) szigeteit. A szűkös élettér miatt készítenek egy alternatív dimenziót, a “Jusou Sekait“. Ahhoz hogy az emberiség visszakerüljön a Mennybe (“Tenjou“), újra kell “élniük” a Föld történelmét, ami a Testamentumban kerül folyamatosan írásra. Azonban váratlanul háború tör ki a világban, ami miatt a két dimenzió, a “Shinshuu” és a “Jusou Sekai” egymásnak csapódik. A katasztrófa után a túlélők utolsó erejükkel a megmaradt országokért, illetve földterületekért harcolnak, ami “Kyokutou“-ra korlátozódik. A jelenben azonban történik egy nagy változás: a Testamentum “abbahagyja” a világ történelmének írását 1648-ban, ami miatt még nagyobb káosz tör ki a Földön. Az uralkodók a bizonytalan jövő miatt, azt hiszik itt a világvége, míg mások egy új világ eljövetelét látják ebben az eseményben.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Befejezve. Hát ez rohadt jó volt...
Live-Die-Respawn
-
Máté94
addikt
Szerintem mindenki nézzen Kyoukai Senjou no Horizon-t, és akkor kvittek lesztek, hogy még Archanon se érti.
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #14755 üzenetére
Nem mondtam, hogy nézzél kötelezően gagyikat. És azt sem, hogy kivétel nélkül minden seinent pakoljál el későbbre (bár lehet jobban járnál), Katanagatari pl. még határeset, a sok duma ellenére eléggé "egyszerű" felépítésű a sorozat, még öcsém is megértené a lényeget (aki fiatalabb nálad). Bár az is igaz, hogy elég erőteljes hangsúly van a karakterek jellemfejlődésében (főleg a végén, helyesen megítélni az "okot"), amit mégis nehéz lehet észrevenni, ha csak úgy bambulja az ember.
5 Centimeters per Second pedig a tökéletes példa rá, hogy érdemes óvatosabban kezelned a seinen műfajt, nem szabad mindent idő előtt bedarálni, ami kép alapján megtetszik. (Igaz, én ezt még nem láttam, de saját bevallásod alapján...)
Egyszerű amúgy. Ne nézz animét.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Archanon #14753 üzenetére
shounen cuccok között nagyobb rátában találnál korodhoz megfelelő sorozatokat
És próbáltam keresni, de a tervezett listámból ha 30db shounen és akkor sokat mondok szerintem.
Nem fogok olyat nézni ami nem köt le.,..... a Clannad,Kanon és hasonló tippeket elfogadom....mert gondolom igazatok van, de csak azért nézni shounen sz*rokat mert seinen idősebbeknek van. És tény van seinen is seinen között különbség és bevallom a 5 Centimeters per Second később újra kell néznem, mert értettem belőle, de keveset.
De pl. a C Katanagatari is seinen és ha azokat kihagytam volna..... és persze sorolhatnám még.És ismétlem a E.L-t egy ideig nem tervezzem megnézni, mert más akarok nézni és amiket hallottam róla...annyira nem vonz, de valamilyen szinte kötelező darab.( Saját vélemény) Így majd megakarom nézni, de egy ideig nem.
-
Archanon
őstag
válasz Máté94 #14751 üzenetére
Akkor te se értetted.Azért nem csak a véres, erőszakos jelenetek miatt 18+/seinen.
#Crystalheart: No látod, nekem is kellett az elemzésed, és utána még sok idő, mire én is elfogadtam néhány hibáját, amik fölött amúgy teljesen elsiklottam (pl. a hárem elemek, a főszereplő semmittevése). Ettől függetlenül nálam mondjuk így is maradt a 'nagyon jó' kategóriában.
#Nova96: Persze seinen és seinen között is lehet ég és föl a különbség, de shounen cuccok között nagyobb rátában találnál korodhoz megfelelő sorozatokat. Szimplán nem a listák végéről kell válogatni. (Azért pedig ne sírjál, hogy mindjárt itt a suli, jaj, kevés időd lesz animézni... inkább örülj neki, hogy élsz is mellette. Én pl. alig várom az iskolát. )
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Archanon #14748 üzenetére
Egy animéből van még hat rész.
Mit csináljak a seinenbe van egy csomó téma ami érdekel és jó és a shounen között nagy részbe nincs semmi ami lekötne. Mert átlag hülyeség....vagy egyszerűen nem tetszik pl. a Seitokai Yakuindomo is azért néztem, hogy nézzek egy kis shounent.... jól beválasztottam. Azóta úgy nézzek animet-> kép ha nem győz meg-> kis ismertető és nem érdekel, hogy seinen vagy shounen.
pl. Code Geass és sorolhatnám nem fogom azért kihagyni mert seinen. De lehet velem van a gond, hogy így gondolkodok.
EL-t hanyagold
Még nem most fogom megnézni most összesen 35+ animére előre meg terveztem mit fogok megnézni. Szóval egy ideig elég lesz főleg, hogy suli így kevesebb jut majd animére.Hjaj, jó kis katanagatari.
Máté94
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
válasz Nova96 #14747 üzenetére
Most egy hat részes sorozat hatodik része, vagy hat rész van még hátra...? Pont. Pont. Pont.
EL-t hanyagold, ha nem csak annyit akarsz látni belőle, hogy teli van vagdalással. (Banyek, shounenek között válogassál, a seinen ráér még.)
-
Archanon
őstag
-
Archanon
őstag
válasz Cranium #14743 üzenetére
Komoly tartalommal bíró sorozatok közül (főleg drámák) a nálam abszolút nyerőkből néhány:
- Clannad (+After Story)
- Kanon
- Angel Beats!
- Gosick (ebben már thriller is akad)
- Chrno Crusade
- Claymore
- Elfen Lied
- Fate/stay night
- Katanagatari
- Speed Grapher
- Saishuuheiki Kanojo
- Kodomo no Jikan
- Shigofumi
- Haibane Renmei
- Tokyo Magnitude 8.0, stb stb...Ezek drámában mind megállják a helyüket (véleményem szerint mindegyik legalább 18+) Némelyik vicces, vagy épp akciódús, de van itt thriller is, kemény drámai elemekkel keverve bőven. Csak nem láttad még mindet, csemegézz..
-
Cranium
tag
Amit nagyon várok project, hogy befejezzék, az a Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin. Csak sajnálatos módon lassan halad ez a folyamat. Tudtok mondani thriller/seinen animéket, amiben van dráma? A bugyi villantósdi nem az én világom.
-
veterán
válasz Crystalheart #14715 üzenetére
Akkor én inkább meg se szólalok
Most pedig fáradtan, de akkor is megnézem azt a részt..Everybody lies.
-
Nova96
őstag
válasz Máté94 #14737 üzenetére
Bár nem egyedül néztem... és a "Jajj, de cukik/édesek. - aka. egy nő nemű egyed" kommenteket nem tudtam még mindig feldolgozni.
Igen erre gondoltam, hogy egy nem banán szerető egyén ebbe mit szerethet. De, legalább tudom melyik téma felé nem kell mennem.
Nem egyedül az már más helyzet.Ha tévednék, bocsi de ma úgy is linkelgetős kedvembe vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz Nova96 #14731 üzenetére
Igen, láttam. Megkértek pontosabban, magamtól nem nézném, mert főleg bishounen-ek vannak benne, elnyújtott arcokkal, lópofával, egyszóval nem szeretem őket.
Ilyen abszolút "neutral" hozzáálással és arckifejezéssel végignéztem egy 2 részes OVA-t. Hát... kb... egy olcsó amerikai szerelmi dráma, csak itt kicserélték a lányt. Naggyon fantasztikus volt. Megint bebizonyosodott, hogy nők a célpontjuk és érzéken lelkű férfiak.
Bár nem egyedül néztem... és a "Jajj, de cukik/édesek. - aka. egy nő nemű egyed" kommenteket nem tudtam még mindig feldolgozni.
-
Tirexi
addikt
válasz Nova96 #14734 üzenetére
Ja, hogy úgy... Értem. Hát Tomoki hozta a szokásos formáját és a csajok is.
Na meg végre jött egy elég nagy fordulat a movie-ban ami így meghökkentett egy kicsit.
De a vége.. hát a végében kicsit csalódtam. Megint az a tipikus animés lezárás amikor hirtelen puff vége van és csak nézel magad elé.
Ezt nem szeretem az animékben főleg azokban amikben az utolsó két részben történik meg a lényeg. Amire élveznéd bumm vége. Tipikus!!Ja és thx a fail linket.
-
Nova96
őstag
válasz Archanon #14732 üzenetére
Nem ismerős csak az ö tőle néztem egy pár animét amit ajánlott. Aztán rábukkantam a yaoira és kiakadtam.
de biztos van rá egyéb oka
Akár...Tirexi
Rövid, spoiler mentes ajánlás. Olyas mire gondoltam nem e romlott a színvonala az animének vagy hasonló. De már így is felkeltette az érdeklődésemet.Dobtam három animét majd máskor elő vesszem mert a fentebb említett hármas jön. összesen van még 16.rész aztán jöhet az új. A hosszabbak még maradnak, mert hosszúak rohadt egyszerű. Név szerint Index,SnH
-
Archanon
őstag
válasz Máté94 #14730 üzenetére
Erről eszembe jutott az a régi - 4 éves - költeményem, ami majdnem pont erről szólt. A címe az volt, hogy "Leszbikus vagyok", ám két versszaknyi fejtegetés után a legvégén rájöttem, hogy mégsem, mert az lehetetlen. Hogy milyen felindulásból írtam, azt nem tudom, de jó poénnak tűnt (nem volt az).#Nova96: Yaoit mondjuk én sem néznék, nem vagyok rá kíváncsi kicsit sem. Egyenest ijesztő az is, amikor belerakják valamibe poén gyanánt (jellemzően shoujo művekbe, szinte elhanyagolhatatlan egy kis ripacs búza). Viszont ha valaki mégis néz direkt ilyet, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy "szereti a banánt"... persze megmagyarázni nem tudom, nem ismerek ilyet, de biztos van rá egyéb oka. (Kérdezd meg az ismerősöd, ezek szerint a te köreidben létezik valaki, aki yaoit néz hímvesszős létére.)
-
Nova96
őstag
válasz Máté94 #14730 üzenetére
Ezen megint jót röhögtem. behatárolt hát... kérdez itt meg valaki ki látott már yaoit és élvezte e ha igen akkor/banSzóval te láttál már yaoit? Nem hiszem, de ha még is mi vett rá?
Yuri-t láttam én is, de az kicsit más nem is értem miért. hm...talán....te is tudod a választ.
-
Archanon
őstag
válasz Tirexi #14727 üzenetére
Pedig úgy már nem sok értelme van, ha nincs min elsőként meglepődni. Kész időpocsékolás. A magam részéről gyűlölöm a spoilert, kifejezett "spoiler-allergiám" van. (Topicban talán én vagyok a legérzékenyebb rá, és ennek bizony hangot
/betűt/is adok, ha belebotlok valami nem kívánatosba.)Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
válasz Máté94 #14722 üzenetére
Mondjuk mert bővíteni akarja a tudását az animékkel kapcsolatban?
Aha.....szóval lebuktál.
És ismétlem nem nő tagról van szó szóval hiába írod, hogy nőknek van kategorizálva. Lehet velem van a baj....de ez már nekem is durva....hentai megnézzek néha ha kapok valami jó ajánlást, de hogy valaki yaoit nézzem fiú létére az nálam egyet jelent nálam vagy szereti a banánt vagy nagyon szereti a banánt.
csápokkal teli hentaiVan nem annyira durva is.
ÁÁáá lebuktam.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
-
Archanon
őstag
válasz Máté94 #14725 üzenetére
És miért pont az AA-t kell linkelni, ahol a besorolás akár spoiler is lehet? (Bár ez még befejezetlen sorozat, de hát...)
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gondoltam nem gond, ez az egy sorozat van amit úgy nézek hogy még fut.
Live-Die-Respawn
-
jahrn
senior tag
válasz Nova96 #14713 üzenetére
A CGi verzioval az a baj h barmilyen lejatszoval is probaltam nezni mindig volt vmi gebasz (vagy az audio csuszott el ha nem volt kikapcsolva a FLAC avgy mas egyeb problem) es mivel mas kiadasokkal semmi problemam ezert ez nem user error.
CGi(Kristen) mondta ezt: "I'll be honest. Video-wise, I bet you CGi and ANE are going to wind up pretty similar. Subtitle wise, however, is a different story. When I did it back in the day, I was shifting typeset on a video that was pretty much broken during my experiment with Open-GOP. As a result, while I did all the shifting correct, it won't display as such. In addition, a wrong version of fansub block was used, resulting in some extra errors.
The v2 was made to fix the video. However, the subtitles weren't fixed in it. At this point I was ready to wait another year and a half until I got the motivation to work on this again to make a v3 and finally create a perfect version, but ANE hopped in and did it. As such, I fully support this version."[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Archanon #14716 üzenetére
Hamar telne a topic.
Én inkább egybe gyűjtőm.Ami nem igaz, mert nem kell gyűjteni telik az.
Szerk:
Mi vesz rá egy férfi/fiú-t, hogy yaoit nézzen?! Ezen kicsit meglepődtem, mert elméletileg nem szereti a banánt, de inkább nem akarom tudni.jahrn
Remélem nem fog akadni....mert akkor hiába hagytam itthon a gépet töltsön magának.[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
És én..? (Nova?!! )
-
oriic
HÁZIGAZDA
SAO 8.rész.
Az a dög a végén keménynek tűnik.
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
jahrn
Nem szerettem a 10 bitet mert van amikor bírja a gép van amikor nem.
De a felirat jó hozzá?
Vagy inkább az kérdezem jobb a képe vagy nem? Mert már lent van. Igaz nem most fogom kezdeni.F34R
Ahogy eddig észre vettem nem fogja meg a gépet, de csak akkor próbálkozok vele ha megéri.Tirexi
Majd írj róla pár szót, mert nekem lent van csak nem tudom érdemes e neki kezdeni.[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Már kint a 8. rész AA-n.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest