- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
BÁ Nutrition #34416 üzenetére
There are a large number of individuals with household incomes around the 60% of median income mark (£328 per week). Those falling below this line are considered to have relative low income. [link]
In 2019/20 11.7 million people were in relative low income [link]8.2 millióból 1.6 millió gyerek jogosult ingyen ebédre [link]
Gondolom itt is, mint más országokban a szegényebb rétegnek van több gyereke az iskolázatlanság és az állami támogatás miatt.Nemrég tudtam meg, hogy a kormány Help to Save programot is futtat, ami havi £50 megtakarításra ösztönöz és +50%-ot ad hozzá két év után.
-
sisi22
aktív tag
válasz
OK, szoval valoban a szelektiv olvasas a legnagyobb problema itt, nem olvassatok el, mi van leirva, hanem kitalaljatok, hogy mit akartok olvasni.
Ahogy irtam, indiai eset volt, mivel az ndtv-n lattam, linket nem tudok adni, nem kerestem ra weben, de hetekig ment az ugy, ha jol emlekszem, a lenyege az volt, hogy tobbgyerekes szegeny szulok gyerekekent tehetsege reven osztondijjal jutott az egyetemre, de az csak belepo volt, es komoly hitelt kellett felvenni hozza, de mivel nem tudott levizsgazni, a hitelt vissza kellett volna fizetnie. Egy bucsulevelet hagyott, hogy a halalaval tudja mentesiteni a csaladot a hitel visszafizetes kovetkezmenyeitol es igy lehetoseget ad a fiatalabb testvereinek, hogy hitelt kaphassanak, hogy majd egyetemre mehessenek.
Ennek kapcsan nagy kampany indult el es sok laptopot adtak a szegenyeknek.
Ha jol tudom, a BBC is szervezett hasonlo kampanyt iskolak jelzesei alapjan es akkor derult ki, hogy bizony itt is szukseg van ra, kesobb a vizsgaknal voltak nagy felismeresek, hogy kozeli gyerekek egyetlen gyerek pc-jet hasznaltak vizsgazasra es meg az se volt biztos, hogy valoban az vizsgazott, akinek kellett volna.
A vegeredmeny is ismert, amikor kiderult, hogy bajok vannak a vizsgaeredmenyekkel, a miniszterelnok egyszeruen elrendelte, hogy jo jegyeket kell adniuk a tanaroknak, hogy ne akadalyozzak a gyerekek jovojet.Vagy ezekkel is ujat mondtam?
-
hellomi
tag
válasz
El tudom kepzelni, hogy valaki x gyerek mellett, egyedulallo szulokent, egy 2 szobas lakast berelve, valami olcso gyerekhordo autot fenntartva minimalberbol nem tud uj laptopot venni, csak nagyon hosszu sporolassal, bar arrol is megvan a velemenyem, aki minimalberert dolgozik es gyereket vallal, akar tobbet is.
Amugy nem hiszem, hogy sok ilyen egyen lenne. Viszont a Universal Creditbol nem futja laptopra, az tuti. Par millio ember pedig UC-n el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest