Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz Mercutio_ #38653 üzenetére
Igen, ezt a matekot nagyon újra kell gyúrni. Apósék elmondása szerint csupán IDÉN év elejétől volt kb 20% infla az óhazában, szóval ott is dinamikusan romlik a helyzet. Nem tudjuk mi lesz az alja az EU-forrásmegvonásokkal.
Az oktatási-kistelepülési szitu szintén 4D-sakk, főleg, hogy oda, ahol rokonok élnek (D-Alföld) nem akaródzunk egyáltalán menni, ha egyáltalán felmerül a kérdés, akkor az osztrák határ közvetlen közeli része jöhet szóba. A settled státuszt is mindenképp megvárnánk itt, illetve ha már a Mo-i pálya "csokkal van kikövezve", azt is bele kellene valahogy gyúrni.[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz Mercutio_ #38653 üzenetére
Re oktatás: na ennek is megvannak itt a buktatói, és a béka valaga alatti színvonal + drogos szülők gagya gyerekei igencsak problémásak tudnak lenni. "jósulis elit"(?) környéken házat venni meg egy 3x-os szorzó, kiegészítve az ezzel járó magasabb council band-del.
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38656 üzenetére
Nálunk vegyesfelvágott a felhozatal, ahogy ismerem a szülőket a mostani osztályban nincs drogtól überlepusztult család gyereke. Viszont pl a mai program annyi volt, tanulás helyett játszótérre mentek...
-
t72killer
titán
válasz nitro16 #38658 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy pöccre belőttük 2 kisgyerekkel az életünk úgy, hogy a családfenntartás (ha még nincs, sok sikert) mellett évi 2 havi fizut félre tudtunk VOLNA tenni (előző életünkben bérlakásban(!) ez simán meg is volt, így tudtunk ugye sajátot venni). Erreföl jön a torziborzi, az, amelyiket lever egy sali meg a Ricsisumák és hopp, TÖBB munkával nullán vagyunk.
Persze, kezdtem is az új álláskeresést (+asszony váltott, de nem a fizu miatt, hanem mert a régi helyén megőrült a menedzsment), de b.zki, nem Bulgária alsón vagyunk, hogy egy akármilyen "felnőtt állás" mellett 12-17 fok között pörögjön télen a ház... És kicsi gyerekekkel nem ugrál összevissza az ember. Rángassam ki őket az oviból-suliból, hogy a londoni szmogban kebabot árulhassak 11 helyett 14.20ért óránként + kertes ház helyett sipirc vissza vmi szutykos albérletbe a 8.on?
Én nem az alaphelyzet miatt hisztizek, hanem azért, mert ami tök jól működött szánt szándékkal elb.szták, és ha az ember nem 21éves egyedülálló 3 bőröndnyi cuccal, akkor ehhez alkalmasint marhanehéz adaptálódni.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz nitro16 #38660 üzenetére
Próbálok a kakitenger felszínére mászni, ennyit tehetek. Ezen az országon belül igen valószínűtlen, h régiót váltsunk - nagyvárosba költözés hóttziher kizárva.
Más, de erősen kapcsolódik: a rezsiagybajnak köszönhetően a szél felőli szomszéd elkezdett fával tüzelni gáz helyett. Kb múlt héttől, valszeg az esti melegvizüket is vmi fatüzelésű gyönyör adja = az ÉN levegőm van elb@szva, amiért effektíve tengerparti council tax-ot fizetek. BAZ megye 2.0, ez már nekem sok...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz instantwater #38663 üzenetére
Pontosan. Csak a vállalkozósdi meg vagy felemészt és azt veszed (v nem veszed) észre, h heti 70 órát gürizel, vagy csődbe mégy. Az apróságok meg csak mellékkeresetnek jók, amire ugye a szép új világban se idő se energia nem marad egy rendes meló mellett, uis még egy "érdekes tulajdonsága" van a cégeknek: itt a részmunkaidő igazából azt jelenti, hogy mennyi szabadságot méltóztatnak fizetni. Mert egy 17 vagy egyenesen 0 órás szerződéssel is güriztetnek rutinszerűen heti akár 40 órát.
Nagyon óvatosan bánnék amúgy a vállalkozósdival mostanában, hogy az emberek ingyenpénze eltűnt. Csomó "luxus" tevékenység fog csődsorozatot produkálni a következő 1-2évben szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz instantwater #38665 üzenetére
Egyelőre vmi agyroggyant "elemző" whiskey-gőzös álma a dolog, esetleg profitadótól f.só donorokkal megtámogatva, de bármi lehet még belőle. Ktgvetés rottyon, onnan kaparnak ahonnan csak tudnak, kivéve a haverok és a benefites #jujjszétveriavárost réteg zsebében.
-
t72killer
titán
válasz instantwater #38667 üzenetére
Bár ezek az állatok kiszemelik a gyengébbet, a "mást", bőven támadtak meg olyanokat is, akik tudomásom szerint nem táncoltak/énekeltek/csináltak vmi a "macsó világba nem illőt". Ha a híreket olvassa az ember (ittenit, nem Habonymédiát) akkor vmi elképesztően brutál világ bontakozik ki a szeme előtt - azért kíváncsi lennék REÁLIS statisztikákra, hogy hogyan is állunk pl Mo.-ggal szemben.
Tartok tőle, hogy nemigazán jobban, de érdekelne a dolog.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz instantwater #38667 üzenetére
Kérdés, mit lehetne ezekkel kezdeni? Mert SzVSz azon túl, hogy a komplett társadalmat "fejleszteni" kéne újszülöttől aggastyánig, Shetlandtól a Csatorna szigetekig mindenféle kimondott és kimondatlan igényére (és most itt NAGYON nem az ingyen sörre gondolok) odafigyelve, nemigen jut más az eszembe. A bűnözés általában tünet, igen mélyen gyökeredző társadalmi problémák fokmérője. Mindenhol létezik, csak a dél-mexikói kartell-tanya melletti városka és egy Fertő-tó menti kisfalu között meglehetősen komoly eltérések vannak. Amúgy helyileg a múlt heti gyilokot leszámítva én itt szuperbiztonságosan érzem magam, sokszor van, hogy este 10 után egész órás sétát teszek meg a városkán keresztbe 0 aggodalommal - a történtek után lehet át kéne ezt gondolnom. Glasgowban már nem biztos, hogy tolnék ilyet, főleg nem egy celtic-rangers meccs után.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz sh4d0w #38670 üzenetére
Majd a skótok .
Bár nem látok sok reményt a függetlenségben, és ha össze is jönne, 2x annyi kérdést nyit ki, mint amennyit becsuk... Egy EU-n belüli országban semmi értelme nem lenne a skót függetlenségnek, viszont így, hogy az angolok kirángatták az egész országot az unióból, az ébredező darabkáknak (Északír, Skót leginkább, IoM nem tudom igyekszik-e közelebb lavírozni) lenne értelme visszatérni Európába. De ehhez Európának fogadnia kéne őket és nem mellesleg etetni, kb mint egy közepes Spanyol régiót.
-
t72killer
titán
válasz Apollyon #38678 üzenetére
amilyen zseni nép viszi az országot, sajnos benne van a pakliban. Reménykedhetünk csak, hogy egy nagyobb covid-hullám előbb kezd el aprítani IQ-alapon (bár laza a korreláció sok járulekos áldozattal, kb ezt teszi: az antivaxxereket és (többségükben narancs) időseket vitte, amikor még volt benne kakaó.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Hogy valami pozitív is legyen: nem semmi, nálunk fent lett egy mini nyár az elmúlt napokban . Ha holnapig kitart kioperálom a kajakot a pincéből. Felfújható Decathlonos vacak csak, de sima vízen tök jól elvan.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Alvin_ti4200 #38682 üzenetére
Messzebb kell menni, a déli parton belefulladsz az emberlevesbe . Londonból én Lizardig meg se állnék
-
t72killer
titán
"The media loves to measure Britain against the GDP of American states, European healthcare and Australian quality of life. This is supposed to be self-deprecating, but maybe it is more flattering than we care to admit. Analogies to South Africa can expose things that comparisons with rich countries leave obscured." - igen tanulságos véleménycikk, hogy milyen ország is rejtőzik a menőmanó egyenruha alatt.
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38692 üzenetére
Fel nem tudom fogni, hogy Mo.-ról minek megy valaki ilyen körülmények közé. Ez konkrétan rosszabb, mint egy ózdalsóborzasztói telepen lakni.
Az is elgondokodtató, hogy az idősápolásért Londonban(!) napi HARMINC fontot kapó illetőt ki és milyen formában alkamazza.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38694 üzenetére
Ezeket a "munkaadókat" normális helyeken igen durva pénzbüntikkel és letöltendőkkel jutalmazzák. Valami 25éve a szülőfalumban razziázott a nav egyik korabeli elődszervezete (VPOP?), akiket elkaptak, hogy román napszámosokkal dolgoztatnak, rögtön ment a többmillás bírság. Ez egy érintett kisgazdaság teljes éves bevétele volt akkoriban.
Ezekszt egy London nem képes ennyire, közben nekem meg küldözgetik a szép paksamétákat, hogy modern slavery meg hasonlók: durva, hogy ezekszt a TELJES, XVIII-XIX.századi valójában létezik a dolog.
-
t72killer
titán
Biztosítás-biznisz:
-
t72killer
titán
válasz Mercutio_ #38697 üzenetére
Román napszámosok szállását láttam annakidején tőlünk pár falura "megbontva" (D-Alföld). Háátja.
A fülöp-szigeteki intézménynek miben is van Mo.-on hatásköre ? Onnantól kezdve, hogy a homo sapiens filippinensis átlépi munkavállalási céllal a magyar határt, mindenben a magyar előírások vonatkoznak rá... Persze tény, a rabszolgatv óta ezek az "előírások" az igencsak gáz kategória alját súrolják.
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38708 üzenetére
Zillió egyenesen itt született külföldi él állampolgárként az országban, úgyhogy nem műxik egy ilyen szűrő.
Apropó állampolgárság: futólag olvastam, hogyha itt felveszem a brit állampolgárságot ÉS azzal külföldre költözöm, akkor csak az első generációig örökíthető át az útlevél, unokákra már nem. De mintha lenne olyan kategória, aki tovább örökítheti (itt született gyerekek leszármazottai?). Hogy van ez? Mert az 80+%, hogy a gyerekek innen el fognak menni kb ugyanazon okok mentén, amiért mi anno Hunglisztánból eljöttünk, ergo a családi szinten a brit útlevélbe belelapátolt 6k£-nak kb semmi értelme hosszabb távon...
mijaza pörnhub ?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
"Among the UK's surgical workforce, 63% of women and 23% of men have experienced being sexually harassed by colleagues, the study found.
Assaults ranged from genitals or breasts being touched to rape."
Kíváncsi lennék arra is, hogy miért kellett a xxi.század 23.évéig várni egy állítólag hiperérzékeny társadalomban arra, hogy ez egyáltalán a hírekbe kerüljön?[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Aki nem bekoxolva egy fekete vödörrel a fején jár-kel a nagyvilágban, annak teljesen egyértelmű, hogy a ruszkik aktívan megbabrálták a "mérleg nyelvét", amit az okostóni torikok oda állítottak be, ahova.
Nyíltan megírni annak 1:1 elismerése lenne, hogy pontosan olyan hülyék, mint a magyar nép, nem kicsit JOBB poziból indulva.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Olvastad a 2.bekezdést is? Tömegtüntetni, protestszavazni egy PROPAGANDÁVAL FELÉPÍTETT ELLENSÉGKÉP ellen tud csak egy szellemileg legatyásodott nép. A propaganda szarkeverésében vastagon ott volt a profi mód felépített ruszki psyops-gépezet. Miért is ne lett volna? Hisz UK az orosz neoimperializmus elsőszámú európai ellensége, ahogy ezt az ukrajnai háborúban meg is láthattuk.
Csak picit korábban megtolták a skót függetlenségi törekvéseket (akkor, amikor annak nem volt SEMMI értelme), miután az nem jött be, emelték a tétet: ez meg köszönhetően a kamura jobban harapó déli tardoknak bejött.
A skót amúgy másképp tard. Délen ez megy:
Északon meg a fehér bubikba beírhatod a gendert-kendert.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
"ha javitani akarok egy hibamon, azzal kezdem, h elismerem" váá, mennyire ismered te az angolokat, pláne 60 felett (kb = wrexit-szavazó)
Ebben az országban mindennek eszenciálus eleme a kamuzás-hazudozás, lásd a fenti kollégák csomagügyeit (nekem is lett egy múlt 7en, szerencsére "csak" 30£), a szupernagylátó obikkal fotózott ingatlanhirdetésekkel aminek csilivili energiatanúsítványú alanyán csukott ablaknál átfúj a szél, a vétel után 2hónappal darabjaira hulló használtautókkal, a TÍZ "orvos" által leukémiával hazazavart gyerekkel... Gondolnád, hogy ez itt nem a balkán, ahol a arcmentésből embert ölnek: egész egyszerűen csak nem ÚGY/nem olyan témában!
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Ha megfigyeled eszméletlen sok dolog úgy működik itt, hogy van egy szép igéret, aztán kalap 💩💩 az egész. Sajna olyan alapdolgok is, mint pl nhs-fogászat (=effektíve nincs), alap-eü, sereg lakhatási-megélhetési dolog.
#38740: LoL
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz instantwater #38744 üzenetére
Persze, mert minden csóri a bank pénzéből akart ingatlanmogul lenni az elmúlt 14 évben . Tele volt a net "20éves vagyok, de már 3 házam van, hogy lehetsz ilyen béna, h neked 1 sincs" ficsúrokkal. Van "neki", ja. Lehető legalacsonyabb depo, a hitelt meg természetesen 1:1ben a bérlő fizeti. Ilyen "piaci modell" persze rögtön pánikol ha miliméternyit is emelkednek a kamatok.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38746 üzenetére
Dehogydehogy. Ha egy bérlő fizeti helyetted a törlesztőt (márpedig eddig fizette), akkor effektíve a kp letett 10% áron vettél egy többszázezer fontos ingatlant, 20év múlva vagy eladod tengernyi pénzért vagy tehermentesen kaszálod a bevételt. Sőt, nem tudom hogy megy ilyenkor az adózás, de megeszek egy savikáposztás hordót, ha nem "írható le ktgként" a törlesztő legalább egy része. Bomba üzlet volt ez, HA normális bérlőid voltak.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Frenetikus... Esetleg az üzemanyagok adótartalmát és az elszállt biztosítási díjakat nem kívánják ilyen mértékben csökkenteni?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz instantwater #38752 üzenetére
Ez az interest only kb a hitelezés legalja, kicentizett csóróság, miközben menőcsávónak akarunk tűnni.
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38754 üzenetére
Énhülye meg azért nem hajtottam rá USA-ra, amikor még lehetett, merthogy UK mégiscsak európai ország, van állami EÜ és szociális rendszer...
Erreföl: állami EÜ-t elviszi a busz, a szociális rendszer meg szuperjó: én befizetek, fizetek, fizetek, a drogos meg nagyon hepi felveszi a pénzt. Másik kategória meg a nyócadik pasiját használó, council házat igénylő singlemum. De nekem már 2 gyerekkel, 2 minimálbérrel északon nem jut egy nyomorult fűtés-enyhítés se.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38759 üzenetére
Ez a "hol jobb élni" dolog (szvsz simán belefér a topikba) amúgy 5D sakk lett az elmúlt 3évben. Időnként infókat kapva otthonról ill a németajkú vidéken (CH, AT) élő haveroktól olyan érzésem van, mint az egérnek, akit egy csapat ejtőernyőssel kidobnak a gépből: próbáljon olyanra lavírozni, amelyik nem az uzsonnát pakolta az ernyő helyére, aki időben tud ernyőt nyitni, illetve olyanra, amelyik nem dobja le magáról pillanatnyi cukilgatás után. Jelenleg mindenki zuhan a világban és minden ernyő+tízórai a zsákokban. Én ebben amin együtt kapaszkodunk kolbászosszendvicset érzek - ami egérnózival nagyon csábító, csakhát...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38762 üzenetére
Ha lenne német+svájci topik, akkor ott elmondhatnám, hogy "én már nem ott vagyok" . Pedig Mo.-hoz képest azok is kolbásszal folyó kánaánnak tűntek akkoriban.
A helyzet az, hogy maga a váltás iszonyat macera melóval-családdal, minimum tudat alatt ez mondatja legtöbbünkel, hogy "á, ott is sz.r", vagy "ott még sz.rabb", csak buknánk rajta.
A jelen kaki állapothoz azt mondom előbb-utóbb csak tudunk alkalmazkodni, de engem ez a megálló nélküli zuhanás aggaszt azért: lesz-e vége, ha igen mi lesz a vége? És a politikusbarmok soha nem képesek leállni, ha épp lenne egy kis nyugi, tuti kitalálnak valami új "zöldadót", vagy egyéb szivatást, amivel a dolgozó ember szív.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Snoop-y #38766 üzenetére
Nekem Svájccal az állandó albérletben-lakás, 0 saját tulajdon a bajom. Annakidején amikor ott éltünk minket is utolért a földesúr "felújíthatnékja". Ez a gyakorlatban úgy nézett ki, hogy 2 hónappal azelőtt, mielőtt a melósok birtokba vették a lakóterület kb harmadát jött egy levél, hogy ha nem tetszik, mehetünk lakást keresni - egy olyan országban, ahol fél év mire találsz egy drága lyukat...
Szóval végignéztük, ahogy feltúrják, szétb.sszák az életterünkket, reggel 7kor a melósok keltenek, majd fél év múlva, amikor nagyjából "elkészül", szembesülünk egy 40%-al emelt lakbérrel. Lehet kifizetem az ottani fizuból (csak egy gyerek volt még bölcsiben, "belefért"), de az idegeim rámennek.
A tömegnyomorban vonatozgatásra detto, főleg, hogy amikor ott voltam még minden második paraszt cigizett a pályaudvarokon, bent is.Ami viszont tényleg szimpatikus:
- sulikban nincs a hülye egyenruházás (sz.r minőség, középsuliban sz.r viselet, nálunk fehér inget kell majd viselniük minden nap, LoL... kedves iskolavezetés meg majd idejön vasalgatni???)
- az eü drága (nem annyira, mint Amerikában), de UK-val ellentétben MŰKÖDIK
- "rend" van az országban/bürokráciában
- kocsiba ülsz és a légitársaság-maffia kikerülésével leugrasz Horváto.-ba nyaralni vagy Mo.-ra rokonlátogatni[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Snoop-y #38769 üzenetére
Ez pont egy baromi nagy ügynökség egyik 10emeletes paneljében volt. Nekünk anno csak ismetetségen keresztül sikerült találni, kb 10pályázatból.
Zürichben élő kisgyerekes ismerőssel pont tavaly történt hasonló lakásbontás, úgyhogy egyáltalán nem tűnt el a jelenség.
Ja meg olyan is történt haverral, hogy 2év után elköltözéskor a livit (egyik ilyen ingatlanmaffia) a "szokásos" "damage+cleaning" lenyúlás mellé kitalálta, hogy a közös ktg igazából 4eFrankkal TÖBB, mint amit eredetileg hirdettek ill a 2év alatt beszedtek. Jogorvoslat, mieterverband? 💩💩💩...Az viszont tény, hogy egy ilyen ügynökség nem fog egyik hónapról a másikra utcára tenni, mert kitalálja, hogy airbnb-ként több a profit.
A minőség persze ég és föld, bár én pont a régebbiekre esküszöm arrafelé is.
A cigi pont az utolsó térségben töltött évünkben kezdett javulni, nyomorult Zürich HB-n végre dohányzásra kijelölt helyeket szerveztek. Azelőtt a mozgólépcsőt végigbagózta előttem a tajbaromja.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Nemigen fog menni egy teljes lista, de pl ilyesmi elképzelhetetlen Svájcban, v (legalábbis saját+ismeretségi kör tapasztalatai szerint) más német nyelvterületen, lehet drága+macera, de megcsinálják uk minőséghez képest 5* szinten (azaz legalább megüti egy Kádár-kocka átlab kivitelezési szintjét):
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38760 üzenetére
Adalék a "patikamérleghez": Asszony besokallt az új melóhelyétől: a "mileage" egy kalap kaki, még a benzin+alap karbantartási ktg-ekre se elég. De ha még elég is lenne: a tisztán munkaügyben oda-vissza furikázást, ami az ideje felét kiteszi(!!!) nem kéne "véletlenül" BELESZÁMOLNI A MUNKAIDŐBE? Ráadásul ez is egy itt elérhető #minimálbér +10% ""competitive salary"" munka, effektíve az absz minimál-költés mellett a pénzecskéjéből nem tudott 3hónap után egy készlet új gumit+felnit venni. Én fel nem fogom, hogy egy ilyen világban miből van egyeseknek pénze napi fél liter whiskey-re és egy egész doboz cigire...
#38774: Nem tudom, hogy a vízvezetékszerelőnek errefelé egyáltalán kell-e valamilyen papír, vagy random Mókamiki miután kifogyott a vodka az üvegből, fogja a szerszámokat, pár legolcsóbb, nagyjából stimm B&Q-s hozzávalót és megbarmolja a vezetéket?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38776 üzenetére
Még nyomom a kasszás melót, mert itt "falun" tényleg csak ez van, amit a család mellé be tudok rakni + munkahelynek nevezhető (nyugdíj, betegszabi, fizetett szabi, 2 hónap múlva is létezni fognak, stb). Nekem is volt nem egy vásárló, aki miután a nyomorult 5(!!) fontot rátöltötte a gázszolgáltatós kártyájára inkább a kajából hagyott ott ezt-azt, hogy vihesse a doboz cigit+piát. És ez még egy jobb környék a vidékből.
-
t72killer
titán
válasz Alvin_ti4200 #38777 üzenetére
Persze: az nem sztrájkol, akit ha ki meri nyitni a száját instant cserélnek indiai importárura, vagy másik szerencsétlenre az 5km-es körzetből.
A realitás: a heti 40órákat lehúzó melós reál életszínvonala az elmúlt 2év során bukott kb 30-40%-ot. Mindezért cserébe nemhogy ugyanannyit dolgozik, mint korábban, de számos helyen megőrült a menedzsment és mindenféle apró, az életet tényszerűen felforgató, "juttatásokat" nyeső intézkedést vezettek be. Asszony ex-melóhelyén pl megszűnt a helyi kajálási lehetőség, és nullázták a túlórabónuszt = további anyagi bukta. Egy ilyen környezetben egyáltalán nem lep meg, hogy aki csak tud, sztrájkol. még sztrájkkal SE lehet a fair jövedelmi és munkakörülményeket VISSZAszerezni.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz moleculez #38780 üzenetére
Ha épp nem lenne, aktívan kimennek érte Indiába és hoznak. Ez történt a nejem melóhelyével. Már-már használható konstrukció lett volna, de neem, b.sszuk szét, olyan szerencsétlenekkel, akik még angolul se tudnak és nem is ez a szakmájuk (ápolás).
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz instantwater #38792 üzenetére
Ja, aki ezt kimondta, azt pucéran le kéne dobni a Közép-Afrikai Köztársaságban, egy random helyi törzs és Wagner sejt közé, mutassa be az elméletet a gyakorlatban.
A valóság nem áll túlságosan messze ettől: miközben a szomszéd utcában a drogbanda kinyírja az egyik beetetett adósát, döntést hozunk, hogy idén is a gyerekek különórái maradnak, cserébe viszont a telet 12-17fokos lakásban fogjuk tölteni.
A neofeudalizmus indító fejezetei. A dolog külön szépsége, hogy az új típusú jobbágyosítást szép zöld+"esélyegyenlőségi" csomagolásban 0ellentmondást tűrve nevelik a népbe.#38791: asszonynak még nem mertem előadni, de nagyon nézegetek Vas megye déli végein nagytelkes ingatlanokat. Horribile dictu Szombathely környékén még akár a szakmámba is visszatérhetnék, ha egy 5évet kihagyott mérnök bárkit érdekel még.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest