- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
operator10 #962 üzenetére
Hello
Igazan nincs miertt irigykedned. Egyenlore csak szerencsem volt. Tobbek kozott mert itt talaltam helyet ahol nyugottan olvasgathattam a forumot igy kiszedegettemazt a par dolgot ami nekem kellett. A masik hogy Paladinek jo nehany olyan infot mondanak amit nehezen tudnek kideriteni rovid idon belul. Kb. 1.5 honapom siman ramenne. Egyedul; a kero lesz majd kerdeses de remelm hogy tovabra is mkos leszek mint eddig es rammosolyog a szerencse ezugyben is. Amit paladin mondott az igaz. Csak ugy kijonni ha meg nem voltal kulfoldon huzamosabb ideig mint en regebben akkor igen bator es meresz dolog. Igaz meg tolem is az volt de en mar csak ilyen vagyok. Probaljuk meg alapon(nem azert mert annyira bator vagyok). Nyelvben meg persze nem vagyok tokeletes de amit tudok az tobb mint ami kell az elindulashoz. ezert is mondom hogy keszuljon fel mindenki otthon ha kijon. A telefonszam miatt meg este majd hivom a fatert aztan majd beirom ide a forumba ha megvan. Remenyeim szerint csak par napot vesz majd igenybe. Egyenlre ennyi majd meg irogatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest