- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
válasz
operator10 #962 üzenetére
Hello
Igazan nincs miertt irigykedned. Egyenlore csak szerencsem volt. Tobbek kozott mert itt talaltam helyet ahol nyugottan olvasgathattam a forumot igy kiszedegettemazt a par dolgot ami nekem kellett. A masik hogy Paladinek jo nehany olyan infot mondanak amit nehezen tudnek kideriteni rovid idon belul. Kb. 1.5 honapom siman ramenne. Egyedul; a kero lesz majd kerdeses de remelm hogy tovabra is mkos leszek mint eddig es rammosolyog a szerencse ezugyben is. Amit paladin mondott az igaz. Csak ugy kijonni ha meg nem voltal kulfoldon huzamosabb ideig mint en regebben akkor igen bator es meresz dolog. Igaz meg tolem is az volt de en mar csak ilyen vagyok. Probaljuk meg alapon(nem azert mert annyira bator vagyok). Nyelvben meg persze nem vagyok tokeletes de amit tudok az tobb mint ami kell az elindulashoz. ezert is mondom hogy keszuljon fel mindenki otthon ha kijon. A telefonszam miatt meg este majd hivom a fatert aztan majd beirom ide a forumba ha megvan. Remenyeim szerint csak par napot vesz majd igenybe. Egyenlre ennyi majd meg irogatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest