Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugye mindenki nézi rendszeresen a credit fileját a CreditKarmán, ClearScoren, és TransUnionon, esetleg még a MSE Credit Clubon?
A profilotokhoz tartozó TotallyMoney account a Ti birtokotokban van, ugye?
Néhány napja felmerült a bankok megbízhatósága, és valaki említette, hogy nekem volt bajom velük korábban, miután röviden megemlítettem, hogy nemrég a párom nevére akartak Argosos hitelt felvenni, de szerencsére fenn akadt a szűrőn.
Most megnéztük a credit fileját, és tavaly nyár óta minden hónapban van rajta egy TotallyMoney credit report search.
Mondanom sem kell, nem ő regisztrálta a fiókot.
Ismerős volt a cégnév, és rákerestem az inboxomban.
Előjött, hogy 2021-ben amikor az identity theftes, hitelfelvevős esetem volt, akkor bizony kellett írnom a Totally Moneynek, hogy szüntessék meg a fiókot ami rendszeresen lekéri a credit fileom, mert nem az enyém a fiók.Nagyon érdekes, hogy 2-ből 2 alkalommal tudtak úgy Totally Money fiókot csinálni, hogy nem a jogos tulajdonosához tartozik. Kamu email címmel, kamu telefonszámmal.
Kedves csaló barátunk hónapok óta figyeli a credit filet, és látta, hogy nincs rajta csilliárd adósság, így pár hónapja bepróbálkozott az Argosnál, a fent említett hitellel.
Most írtunk nekik, hogy ezt az accountot is szüntessék meg, mert egy csalóé.
Ha egy csaló figyeli rendszeresen, folyamatosan, hónapokon keresztül a creditfileodat azzal az a baj, hogy bármilyen credit file alapú online/telefonos ID checken át tud menni, ahol nem kérnek passportot és szelfit.
A checken átmenve pedig bármilyen hitelt/szolgáltatást igényelhet a nevedre az adott szolgáltatótól.Tehát aki kicsit is aggódik az identitása és a pénzügyei miatt, most regisztráljon a következő oldalakra, hogy ne egy csalóé legyen a fiók:
- CreditKarma (TransUnion)
- ClearScore (Equifax)
- TotallyMoney (TransUnion)
- MSE Credit Club (Experian)Ezek mind ingyenesek, és így le van fedve mindhárom credit referencing agency, tehát látható, ha bárhol keresés van.
Az MSE Credit Club (Experian) nekem annyira biztonságos, hogy én magam sem tudom elhitetni vele, hogy én vagyok én, és beregisztrálni sem tudok, pedig szeretném tudni ingyen, hogy mit tud rólam az Experian ami közvetlenül kérve fizetős.Miért nem tudnak ezek a credit reportos cégek a regisztrációhoz postai levélben egy kódot küldeni, hogy kicsivel nehezebb legyen a csalás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest