Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufa_
aktív tag
válasz
Mercutio_ #33534 üzenetére
Egy limitalt szerias orat vettem "befektetesnek" ami aztan meghiusult. 200 db keszult, ketto jott Angliaba es eselytelen volt itt megvenni, de Magyarorszagon sikerult rendelnem. Az orat a vilagon mindenhol leszallitottak 6 honappal korabban, de ez a Magyar uzlet nem akarta valahogy atadni. Hitetgettek hogy majd jon majd jon, de mivel elkovettem azt a hibat hogy teljes osszeget elore fizettem (AMEX-el), igy nem volt semmi nyomas rajtuk aztan gondolom az orat ok is megkaptak de mondjuk addig kiadtak valami otthoni celebnek vagizni. Meguntam, AMEXnel chargebackeltem es visszakaptam a penzt AMEXtol. Ugyveddel megtamadtak AMEXet azzal az igerettel hogy Augusztus vegen megerkezik, megint semmi, ugyhogy AMEX lezarta az ugyet teljes refunddal.
#33536 Alvin_ti4200 Hitelkartya a legbiztonsagosabb Section 75 miatt. Ne keverd ossze tradicionalis hitelekkel. Ugyanugy hasznalod mint akarmelyik bank kartyad es honap vegen visszafizeted. Nincs interest igy rajta (egyik kartyan sincs kamat ha visszafizeted ugyanakkor). £10k egyebkent hamar osszejon ha minden vasarlast, utazast, stb ezzel veszel. Pl a karpitost ezzel fizettuk, kapasbol 3k.. A companion voucher pedig jovore a japan korutra jol jon mert pontokbol es ezzel a voucherrel 3an repulunk elso osztalyon oda vissza, kb £800ert kb 6-7000 helyett
A 0%-os hitelkartyak akkor erik meg ha biztosan tudod hogy pl 6-12 honap alatt akarsz valamit visszafizetni, amugy meg teljesen felesleges. Nincs semmi koltsege a hitelkartya hasznalatnak, nehanyat leszamitva mint pl a Platinum AMEX, de ott meg olyan ertekben kapsz vissza hogy tobbszorosen megeri. Az most azt hiszem £595 per ev, de ingyenes Lounge access reptereken, Szeptemberben kaptam £200 vouchert ettermekhez, Juliusban £200 Harrodsban, Aprilis kornyeken £200 John Lewis/M&S, es ott van az utazasi biztositas nonstop egesz evre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Vírusirtó topic
- Robotporszívók
- Battlefield 2042
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest