- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition #26238 üzenetére
Mo-n nem vezettem, csak amig a jogsit csinaltam, itt elegge nyugisak tobbsegeben, par idiota meg mindenhol van.
Eleg sok mindenben nalam UK viszi a primet. Karrierlehetoseg, hagynak nyugodtan elni, a munkahelyeim tobbsegeben normalisak, kiszamithato az eletem, tudok tervezni elore, lehet felrepakolni, sztem a ket orszag ossze sem hasonlithato. Csalad, baratok nem kotnek oda, akik fontosak veluk tudok talalkozni, egy kezemen meg tudom szamolni oket.
Barmi tortenik csak elore szabad menni, nem vissza, meg korabban megtanultam.
Addig is, Brexitre fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest