- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
"Mo-n most volt rendszervaltas, most indult a partpolitizalas, meg kell tanulnunk, hogy hogy mukodik - kell meg egy generacio."
89-ben volt, az nem most volt. Az embereknek nincsen 20-30 évük arra, hogy majd akkor esetleg jobban fognak élni. Az emberek most akarnak jól élni, nem akkor amikor idősek (és valljuk be, a szükségleteid nem fognak annyi pénzt felemészteni, mint 20 v. 30 éves korodban). Nagyszüleim és a szüleim is ezt hallgatták évtizedeken keresztül, hogy már csak 5 év, és minden jobb lesz. Erre nincsen ideje az embereknek, mert mindenkinek egy élete van, és sajnos véges időkerettel rendelkezik mindenki. Én nem akarom démonizálni Mo.-t, és angyali színben feltüntetni a nyugatot, de ha választhatnék, akkor inkább olyan országban élnék, ahol jobb életszínvonalon tudok élni, és van stabil gazdasági és jogi háttér, hogy tutira legyen megélhetésem v. ha vállalkozni akarok, akkor ne kelljen sumákolnom, mert olyanok az adózási feltételek, hogy megéri legálisan csinálni az üzletet. Nem lehet mindent arra fogni, hogy itt voltak nálunk a tatárok, a törökök, a nácik, meg a szovjetek. Az, hogy gazdaságilag sosem lesz az ország top10, azt én értem, és elfogadom. Azt nem tudom elfogadni, hogy szerintem ez az ország nem halad sehová, és elpazaroljuk az ország adottságait. Mert habár a külsőségek azt mutatják, hogy mi fejlődünk és haladunk, maga a rendszer és a társadalom nem változott meg. És ez a probléma forrása.
Az, hogy az USA meg a svédek, és a franciák elkúrták a bevándorlási politikájukat, és most szembesülnek az eredménnyel, az egy megint másik dolog. Amire én gondolok, az az, hogy a saját fajtád sokszor ellenségesebb veled, mint egy idegen nemzetiségű.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SONY LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest