- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
válasz
socialkiller #773 üzenetére
Én már kijátszottam a játékot, csak maradt kb 12 pálya, amit nem sikerült megcsinálnom aranyra.
Ha végigviszed majd a játékot, akkor lesznek olyan kocsik, mint pl a Bugatti, amit nem tudsz majd megvenni, mert kevés SP pontod van. Ha veszel fel barátokat, akkor tudsz ilyen SP pontokat szerezni.Ahhoz, hogy barátokat tudjál felvenni, először létre kell hoznod egy Origin profilt, amivel online tudsz lenni. Ekkor a neved után lévő kis pötty sárgás zöldre változik.
Ezt úgy tudod létrehozni, hogy a kép jobb felső részén található kék ikonra böksz.
Onnan meg szerintem világos a dolog.Majd adjál hozzá a barát listádhoz: Dzsuri1989
Szerintem is nagyon jó grafikája van. Galaxy Nexuson játszom, szerencsére nem akad, csak az árnyék gyengébb picit, mint egy Galaxy S3-on. Egyetlen bajom van a játékkal, hogy nem támogatja az XBOX 360 kontrollert. :/
-
sztanozs
veterán
válasz
socialkiller #763 üzenetére
Rákötöd valami HDMI bemenetes videofelvevőre...
A telefonon - a felvevendő programmal párhuzamosan - futó videofelvétel eléggé megterheli a rendszert és rendesen belassul tőle a játék/felvétel. Főleg egymagos rendszereknél lassul,bár szerintem a több mag kihasználása is csak az Android rendszer megkerülésével használható ki rendesen. Ráadásul a hardveresen gyorsított videolejátszást (űltalában?) nem is tudja felvenni a rögzítő program.Szóval a fizikai felvétel az egyedüli "fájdalommentes" megoldás.
-
hallerlaller
addikt
válasz
socialkiller #144 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Le Mans Ultimate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest