Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
S e t h
üzenetére
Sziasztok,
Én is elkezdtem játszani a DH5-vel. Rengeteg buggal rendelkezik nálam(Xperia M2):
- pálya végi animáció nem töltődik be csak restart segít a pályán szerzett loot elveszik
- pálya közben lefagy csak restart segít a pályán szerzett loot elveszik
- Néha a játék indításkor sem képes betőlteni csak restart segít.
Az első két hibánál természetesen az energiát nem kapom vissza, melyet elhasználtam a pálya indításakor.
Engem nem zavar az energia rendszer, pont annyit tudok vele játszani, amennyi még kényelmes (egyéni igények). Érezhető, hogy a gyémánt a játékban nagyon nagy előnyhöz tud juttatni, ha bele fektetsz pénzt, de hát egy Gameloft-os játékről beszélünk. Jelenleg még ez sem zavar, mert ezzel számoltam a játék telepítése előtt.
Ami idegesít az a folyamatos internet kapcsolat szükséglete. Gondolom az energiarendszer védelmére szolgál egyrészt, hogy ne lehessen idő hekket használni és folyamatosan játszani vele...
ezáltal előnybe kerülni és kevesebben költenének gyémántra, mivel azt gondolnák, hogy majd kifarmolok mindent egy nap alatt.A grafikája nagyon jó. Tetszik, hogy több set-et lehet majd összeállítani, így amíg kifarmolom őket, biztosan megöregszem(cél,motiváció)
Összességében nekem tetszik a játék. Engem nem befolyásol az előző részek tapasztalata, mert nem játszottam velük, ha a bugok javításra fognak kerülni én ajánlani fogom ezt a játékot!
Esetleg aki felszeretne venni a következő kóddal tudja megtenni : 279d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezáltal előnybe kerülni és kevesebben költenének gyémántra, mivel azt gondolnák, hogy majd kifarmolok mindent egy nap alatt.