Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC4200
tag
illetve. nem fog jobban szólni ha hátra is raksz.
Előre kell neked egy DLS hangszóró szett és csomiba vagy ülés alá egy mély, tökéletes lesz! -
PC4200
tag
Ha tutit akarsz akkor 150ezer ft!
-
PC4200
tag
A windows-os volt nekem is.
az volt a baj hogy az rca kimenetnek volt egy alap zaja ami software-os probléma.. nem tudták javitani nem volt frissités semmi ilyesmi..
A rendszer sem megy gördülékenyen, kevésbé testreszabható, főleg az EQ az nagyon gáz.
A bluetooth kapcsolattal is van gond, hatótáv illetve ha beülsz rácsatlakozik majd egy perc mulva eldobja, majd 1 percig csend, és csak utána tudsz visszacsatlakozni.
nem tudod kikapcsolni a szerviz menüben sem azt, hogy ha tolatsz akkor ne némitson. stb..
nem ajánlom! -
PC4200
tag
válasz
gabor9991 #5785 üzenetére
Én is szereltem be junsunt- egy B6 passatba.
Ez egyedi hiba szerintetek? :
Van a kocsiban egy uj junsun fejegység, nem androidos hanem windows-alapú valami.
Van a kocsiban 2 erősitő, elől hátul DLS szett, nagy mélyláda stb...
Ha bármilyen audio kimenetre csatlakoztatom az erősitőt akkor mindig van egy alap zaj amit nem birok megszüntetni. zajszürő nem segit, RCA kábelt elvezettem ugye a küszöbbe, de próbáltam már levegőben simán hátradobni, de akkor is megvan a gerjedés.
Más fejegységgel semmi gerjedés nincs csak ezzel a junsunnal.
Ekkor jött az ötlethogy a fejegység végfok kimenetét egy Nagyjel-kisjel remote-val alakitsam RCA kimenetté.
És ekkor is megvan a gerjedés..
nem generátor zaj, mert álló motornál is megvan, addig amig a fejegységet nullára nem tekerem, amint adok rá hangot akár a legminimálisabbat akkor már gerjed....
Valaki javit ilyeneket esetleg? -
PC4200
tag
Ha van külső képernyő kimenet, azt próbáld meg.
-
PC4200
tag
Üdv!
Valakinek volt már dolga Junsun fejegységgel?
Sikerült olyat vennem ami nem androidos, hanem WIN CE rendszerű.
Frissités van hozzá esetleg?
Van pár bug-ja sajnos..
[ilyen]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest