Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok! Székesfehérváron tud valaki szervízt akik foglalkoznak adroidos fejegységgel?Köszönöm!
-
kaboska
aktív tag
válasz
jones965 #6458 üzenetére
Hát ez jó kérdés!Ezt mivel tudom ellenőrízni?Sajnos nincs hozzá semmilyen műszerem.Annó mikor megvettem kiszereltem a gyárit ezt beraktam a helyére azóta működött.1 hete vkivettem az aksit visszatettem azóta se kép se hang
És ha esetleg nincs meg ezeken a vezetékeken a +12V akkor mi lehet a gond? Köszönöm!
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!Akkumlátor csere után nem tudom bekapcsolni a fejegységet!
Volkswagen Polo MK5 Multimédia - 4/64GB RDS+CarPlay (VWP9) Ez lenne az alany.Előző akucserénél nem volt ilyen gond.Tanácsot kérnék hogy mit ellenőrízek?Köszönöm! -
kaboska
aktív tag
Sziasztok! 2011-es poló-hoz vettem ezt a fejegységet! https://www.izzi.hu/hu/shop/termekek/volkswagen-polo-9-multimedia/4-64gb-rds-carplay
Ehhez kellene nekem kód ezt hol találom? Kösz! -
kaboska
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #5524 üzenetére
Ezek a kódok működnek más típúsoknál is? Köszi!
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok! VW polo 5 2011-es Ehhez keresnék fejegységet a gyári helyett!
Ezt néztem ki: [link] Tapasztalat? Vélemény esetleg valakinek? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest