- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistike1985
aktív tag
Erre kell külön csatlakozni a fejegységen vagy ez automatikusan megy? Egyébként a Chatgpt szerint még érdemes lenne a legújabb Zlinket kipróbálni. Holnap meg is teszem. Hátha. ☺️ Elvileg találtam ugyanilyen fejet AA-val 55 körül 4gb rammal. Illetve kB egy tizessel olcsóbban 2gb-al. De gyanúsan olcsó.
-
Pistike1985
aktív tag
Sebaj. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Max mindig bekapcsolom a hotspotot amikor beülök és úgy elég élvezhető a fejegység. Az AI szerint NFC taggel lehet automatizálni a hotspot. Csak ugye ahhoz is elő kell venni a telefont és rá kell helyezni. Na mindegy. Majd még bogarászom vagy hátha lesz valami frissítés rá ami megoldja.
-
-
Pistike1985
aktív tag
A Zlink letöltetett velem Zplus appot. Amin végig csináltam mindent, azt írja hogy csatlakozik, viszont a fejegységen mégsem jelenik meg semmi. Vagyis hát a Zlink a beállítást mutatja továbbra is.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Miután már szinte mindent kipróbáltam, sikertelenül, most hozzátok fordulok hátha valaki tud segíteni. Adott a képeken látható Android fejegység amit évekig a telefonról automatikusan megosztott nettel használtam. Viszont a jelenlegi telefonom android 16ot futtat,ráadásul xiaomi, ezáltal nem tudom automatizálni hogy a Bluetooth csatlakozásra a Hotspot bekapcsoljon. Viszont úgy emlékszem hogy amikor megvettem volt rajta Carplay és Android Auto funkció csak mivel feleslegesnek tartottam töröltem az appokat. A gond az hogy most sehogy sem tudom rávarázsolni. Vagy bármi megoldás érdekel hogy legyen újra net a fejegységen vagy android auto vezeték nélkül. Előre is köszönöm a segítséget! További szép napot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ez a fejegység nem alkalmas Android Auto funkcióra. 🫤
Ezt dobta. Nagyon valószínű hogy nem fog működni a dolog.
Idáig jutottam hála a szoftver update-nek. De innen hogy tovább?