Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ki mit gondol az új S22 családról? Nekem az Ultra bejön főleg fehérben, de feketében is szép, a zöldes szín meg érdekes, én kékeszöldnek láttam 1-2 YT videón, esélyes nyáron egy 8/128-as modell. Egyelőre kivárok, lássam milyen nyavaják jönnek elő a szokásos trión kívűl (melegedés, merülés, térerő), na meg hogy teljesít az új Exyf.... Mindenesetre nem lett olcsó az biztos. Szolgáltatók meg nyomorékok, olyan előlegeket kérnek, hogy csak lesek. Aztán lehet azért mert még tartanak a hűségidők (Telekom május végén, a Telenor meg szeptemberben jár le).
Ezen kívűl az ár miatt esélyesebb a Xiaomi 12Pro (Ultra megjelenése még kérdéses, bár az se lesz olcsó). És akkor még a Honortól várom a csodát, ami elvileg az MWC-n jön..
P50pro-ra már nem váltok, pedig ttszik, de pár dologban visszalépés van a 40-hez képest.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #73201 üzenetére
Már nem értem meg, hogy miért venne az ember ilyen telefont ennyiért.
Mindent meg lehet csinálni egy a52s telefonon amit ezekkel akarsz és negyed áron megy.
Mit akarsz fényképezni? A holdat? Ezzel még mindig nem lehet. A napi fényképekhez ez még picit drága. 2 év alatt lesz 250ért aprón, addig azt 2 év alatt össze is tudod gyűjteni.
Az s21 fe jobban megéri de az is marha drága,szvsz ezt aki megveszi az nem normális.
Ennyiért van fold3 is, ne vicceljSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz vodrosjozsi #73203 üzenetére
28 ezer ft mobil s + 8gb net, ugyanez a fold3 25 ezer.
Normális?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #73203 üzenetére
Egész nap hallgatok zenét (Amazon Music UHD + 35k-s vezetékes fülhallgató), illetve videófelvételt készítek és fényképezek napi rendszerességgel, mindemellett szoktam játszani is.
...magyarul, én sem értem, hogy minek költ az ember ennyi pénzt egy jack nélküli készülékre
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #73205 üzenetére
Pont ezt a kettőt nem venném meg. Igen, húzós ára van. Majd jövőre lesz megfizethetőbb
VJ: á a Holdfotózás unalmas már
Kíváncsai leszek a 8/128 mennyiért lesz telekomnál hűséggel. Valami azt súgja nem 20K alatt lesz mindennel együtt..NRG_52: Az is meglesz
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #73207 üzenetére
nem lesz annyi az biztos.
Doki: mióta a52s van itthon és van rajta jack én nem használom, bár az igazat megvallva van egy akg type c füles, a többi mind bt-s, és egy sony jackdugós fejhallgató, de azt a ps4 dualshock-al szoktam használni. Az amazon music UHD mennyivel jobb mint a spoti?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #73209 üzenetére
Ég és föld a különbség, feltéve, hogy a fülesed minimum úgy szól, mint egy Sony WH1000XM3, mert akkor érzékelhető igazán a szintugrás
Egyébként, az 24bit/48kHz feletti minőség tényleg összehasonlíthatatlan a Spotify 320kb/s hangzással.
(Az Android telefonok 24kbit/48kHz-t tudnak, az Xperia pedig natívan támogatja a 24kbit/192kHz-t)A Tidalt használtam 2 hónapig, mert ingyenes volt az Xperián, de a gyatra kínálat miatt váltottam az Amazonra.
Nem tudnék visszatérni a Spotify-ra.
A telefon DAC-a pedig olyan, hogy nincs igényem külső DAC-ra vagy hordozható DAP-ra.Szerk:
Ja igen, a telefonom tudja a vízállóságot és a memóriabővítést is
De a legnagyobb extra, hogy a Google Asszisztens gombot nem lehet megnyomni, így nem kapsz agyfszt egy véletlen klikktől[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #73210 üzenetére
Mennyi is volt a telefon?
Nincs miről beszélni ennyit alapból tudnia kellene a telefonoknak ennyiért.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #73212 üzenetére
Amúgy egyetértek ezzel.
400k-ért tényleg nem szabad spórolni feature-ket.
...jól van na, a jack kihagyása nem fájna (igazából fájna), de a memória bővíthetőséget igazán nem szabadna kihagyni.[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Tegnap volt szerencsém megnézni az S22-ket.
Őszinte leszek, csalódás. Szép telefon nagyon, de még a sima s22 is olyan vastag mint 2 S10 egymáson.. ezen pedig nem segít, hogy nincs kb semmi kerekítés rajtuk, csak élek.
A 22 ultra (számomra) egyetlen jó tuladonsága a Note-ság, de nem elég, hogy vastag mint egy tégla, még így is kilóg a kamera a síkból, nagyon. Tehát kell rá még 4 mm legalább, ha nem akarja az ember a fél millás telefont pár nap alatt leamortizálni.Amúgy a zöld színben veszett jól néz ki, de úgy érzem nem fogok ilyenre váltani, sem most sem később..
Marad az s10+ kifulladásig -
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73215 üzenetére
Az A52 mire nem elég?
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
őstag
Na, azokon a tableteken amin android 13 lesz, menni fog a Windows 11.
[link]Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #73220 üzenetére
Na most szólj hozzá!
Viszont!
S22 363e
I13 265e
Most állítottam be, nem volt annyira nehéz, de hogy az app store itunes store reg nékül ne menjen(név, cím)...[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Quqesz #73221 üzenetére
Na de mennyi az i13 tárhelye?
Ha ugyanannyi, akkor tényleg nagy az árkülönbség.Nekem lassan kelleni fog egy SD kártya...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #73222 üzenetére
256gb....
Mi ia meglepődtünk rajta. Amúgy a Sony 5III tetszett neki, majd a samsung kagyló mobilja és utá az i13, csak az első kettő nem volt raktáron...
Megjegyzem céges tarifacsomag...[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #73219 üzenetére
Mi ez a takonyrózsaszín kijelző lyézusmárijja?
Amúgy qva drága az S22 család (csodás Forint köszi). Igaz még csak a 12/256 van előrendelésben (ami ezzel kapcsolatban megy igen muris, csóri előrendelők..).
Remélem holnaptól végre elérhető lesz szolgáltatói kínálatban a 8/128 is, hogy lássam mennyi az annyi. Zöld színű 22Ultra nagyon bejön, meg úgy amúgy. De valami azt súgja hogy jövőre lesz meg nekem. Addigra legalább kipofozzák ahogy kell.
Idén meg Xia 12Pro vagy Honor Magic 4 széria nagyobb tagja lesz (Hétfőn mutatják be MWC-n).Ja.. Szolgáltatók mekkora nyomorékok.. 400k feletti értékű telefonnál 40-50k előleget kérnek, magas értékű termékre hivatkozva (Telekom)... Nemtom így idén hogy lesz új telóm...
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #73225 üzenetére
Hát azért érthető, nem akarnak odaadni egy méregdrága telefont 0 pénzért.
Bár aki ilyeneket vesz az nem tudja a mértéket jelenleg. Úgy gondolom, hogy nagyon elhúztak az árak, az embereknek úgy látszik van pénzük még minimálbér mellett is évente váltogatni a csúcskategóriás telefonjaikat, csak aztán ne sírjon senki, hogy nincs pénze.
Felháborító, hogy mennyi mindenért nyíg a magyar, közben meg aktuális csúcs sziamiuval meg csamcsunggal rohangál a metróban meg suzukiban.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #73226 üzenetére
Ne irigykedj, vegyel te is.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
akooos
veterán
Ha a garázsban drága autó, a zsebemben 3 zsírúj 500k+-os telefon lenne, akkor is metróval járnék újpestről a Dózsa György útra
Vagy ahogy néha teszem, ShareNow autóval
-
gerner1
nagyúr
Sokaknak trendi életforma a konzum-hedonizmus, ahol '8cantis takarómmal akarok befedni méternél is többet' ...
-
Arcképgyáros
Plazmaadás megold minden problémát....
-
Quqesz
nagyúr
Mert sokaknak a külsőség a fontos. Muter is leb.szott, ha tréninge akartam beugrani a háziorvoshoz, most meg 5 napos kenyér van otthon zsírral sokaknak, de telefon az van.
Amúgy ez az ios-android váltás nem egy nagy kunszt. Tényleg most volt úgy igazából dolgom iphone-al, de nagyon könnyen beállítottam. Viszont ez a zene kérdés már szívósabb. Gépre dugva csak a dcim mappa jelenik meg és oda sem rakhatok semmit....
Az app store meg hogy számlázási címet kér(céges a telefon)....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73237 üzenetére
Majd meglesem. Amúgy nem rossz a szifon, és már árban sincs magasabb szinten....ami részünkre egy xar hír. De megvagyok a 40e forintos LG-vel, mert akkora különbség meg nincs.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73240 üzenetére
De jön másfé havonta a frissítés. Android újabb verzió az már más kérdés, igéret van, de mi lesz belőle..... most 11 van.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Mi ez az iPhone se 2022 te jóég
Ha nem lenne a52s itthon simán venném.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #73243 üzenetére
Simán nem. Ha megnézed 3 évadot lemaradt dizájnban. Inkább egy i12 többért is akár.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #73243 üzenetére
Modern, új külsővel, kameralyukkal még talán elgondolkodnék rajta. De ezzel az ódivatú böszme kávákkal...
-
Quqesz
nagyúr
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #73249 üzenetére
Nem, en is vettem eves premiumot pl. persze torok vpn-el, mert ugy egy evre volt annyi, mint itthon 2 honap. Azert szarjon sunt a google, mert milyen alapon kell tobbet fizessel itthon, mint mas orszagban?
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- Öregszem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest