Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
válasz Soybex #48152 üzenetére
élőben más *még rondább*
nagyrészt hátra van fésülve, csak göndör ezért nem marad úgy hab/lakk nélkül, vasalni meg nemtudom mert vékonyszálú és megégeti. first world problems csajok egyébként imádják, főleg szétkú. széttúrnilassan már cserére érett ez a profkép.
[ Szerkesztve ]
>
-
no more
veterán
Engem csak Aryon ismer, bibibiiiii
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz nrg_52 #48165 üzenetére
Hát, mindenképpen nehéz dolguk van, mert privát a profilom (bizonyos okokból kifolyólag), még az ismerőseim sem látnak egynéhány dolgot az oldalamon.
(#48171) vodrosjozsi: Vagy csak azért vágattad le, mert szerettél volna hasonlítani egy férfire?
[ Szerkesztve ]
-
-
Blackmirror
őstag
-
akooos
veterán
válasz Aryon87 #48146 üzenetére
Na hát engem nem volt nehéz megtalálni, bár nem tudom most hirtelen mi alapján Az egész profilom nyilvános, úgyhogy nem bonyolult
Én Aryont láttam eddig, w333-at, kakas brost és ennyi. Vámpírmárkot nem találtam meg pedig most kerestem Így hirtelen ennyi akit láttam valamilyen úton módon facen
Blackmirror: már nem aktuális, megoldottam az volt a baj, hogy amit akartam az csak egy üzletben volt elérhető... és így házhoz sem szállítják Viszont most már elhárítottam a problémát. Mijjengáz. Hazajőtem asválycból és eggggyből ingyenéllösködni kel.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #48174 üzenetére
Mar en se tudom mi alapjan talaltam rad.
En a nevem anno ellottem, igy nem volt nehez. 2 profilom van, a regit most deaktivaltam, nem hasznalom. Az ujabbat meg egyszerubb igy, plane a darkos profilkepemmelXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mark!
őstag
válasz Blackmirror #48176 üzenetére
teljesen megboritotam tegnapazaftert elmentunka haverokal asvajci diszkopartikba es leguritotuk avotkaszodat uvegestol.
zeneis ojan katogosvolt, szetcsapottteljesen meg mostiserzem
na jo en elmegyek aludni, nem birom mar nyitvatartani a szemem 😂😂
[ Szerkesztve ]
>
-
akooos
veterán
-
mark!
őstag
válasz akooos #48179 üzenetére
vac befigyel
alig játszok már, az a 0.4 óra is öcsém volt.
szeretem azt a játékot, bár inkább videókat szoktam nézni.
ha játszok, akkor vagy vainglory vagy wow. de wow is egyre ritkábban, gépet sokszor be se kapcsolom már, csak ha le kell szedni [meg kell venni] az új részt sorozatokból, meg zene megy néha.
bár ha telefont hozzácsapom hangrendszerhez és minden maxon van, nem fogja felülmúlni a gép erejét, ott ha félig tolom a hangerőt, már remeg alattam a szék[ Szerkesztve ]
>
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #48181 üzenetére
Hát vmi ilyesmi a képed a fingszbukon... no more is megvan egy kocsimárka alatt.... van még 1-2 tippem, de olyan sokszor vagyok fent, hogy a 3-as metró többször rohad le.....
Bf nekem nem hozott semmit, pedig sztem asszony izgult.....de ha a télapó is ilyen lesz,akkor azt tökön rugom!
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
mark!
őstag
-
no more
veterán
Note 8 két hónap távlatában... Elképesztő ez a k*va telefon!!! Tényleg a technológia sava-borsa benne van... Nem csodálkoznék egyáltalán, ha megkapná az Év Telefonja díjat (mint eddig minden Samu telefon az S6 óta ). Nincs vetélytársa, egyáltalán nem lehet más készülékkel "pótolni". Egyedül erre váltanám az S7 Edge-et...
(#48196) kengyel: Lassan fél éve megvan az S7 Edge, nekem sincs semmi bajom vele, semmi szoftveres hiba, nem indulgat újra, nem fagy le a kijelző -4 fokban sem. Még Aryonnak is tetszett, végre látott egy normálisan működő Samsungot.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz no more #48198 üzenetére
És ráadásul ennyire profi a Bixby??? De kemééééény!
Nclght
6 napja
Also learn to use Bixby's customizable quick commands. Fantastic. Right now Bixby isn't for asking questions like Siri or Assistant but for device commands, nothing compares . Example, when leaving my house, I press my bixby button and say a command I created... "Let's go". Bixby then turns off my wifi, turns on my bluetooth (just in case it was off) , sets screen resolution to medium and shows me my appointment calendar. When I say " I'm home" it connects to my wifi, increases screen resolution (for gear vr) and opens my tasksSamsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- OLED TV topic
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest