Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Szia,
Szerintem a legjobb emulator a BlueStacks, nalam kivaloan mukodott mindig, bar kell egy combos gep hozza, idovel belassul, de erdemes vele szorakozni
Notebookon nem tapasztaltam semmi kulonlegest, igazabol majd mindegyikre felment valamelyik verzio, de eleg sok idot el lehet tolteni a kiserletezesekkel
Itt talalod a letolthetoket: http://www.android-x86.orgIgazabol fentebb leirtam melyiket erdemes hasznalni, ha mar ugy vagy vele, csinalsz egy particiot es jo esellyel fog mukodni

Windows melle laptopra meg jo valasztas lehet a RemixOS vagy a PhoenixOS, ez utobbi szinte majdnem windowsos feluletet at, ablakkezelessel, halozatos mukodessel
Ha arra kell, hogy droidos progikat futtass, hat akkor inkabb ez kell neked, windowsos install van hozza, bootmenu benne, szoval semmi dolgod nincs, csak feltenni
http://www.phoenixos.com/en/download_x86Toltsd le a downloaderjet, ami megmondja hogy neked melyik verzio kell belole, nalam ez is bevalt, stabil rendszernek tunik
Ha mindenkepp X86 droidot akarsz es a fentiek nem valtak be, akkor szivesen leirom a folyamatot, de szerintem erdemes kiprobalni mind a Remixet, mind a Phoenixet
Udv: Necro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer Egér RGB!!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest