Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz grizlisandor #43786 üzenetére
Talan a Nearby share-t kellene az Android TV-n kikapcsolni.
-
crok
Topikgazda
válasz grizlisandor #45349 üzenetére
Az a Tweet amire az XDA linked mutat az 3.5 eves. Nem tudok rola hogy barmi nemu gond lenne az erofs-el, a RO rendszerparticiok lesznek ext4 helyett erofs alapuak.
-
crok
Topikgazda
válasz grizlisandor #45351 üzenetére
"Hogy tudok majd a Pixel Experience ROMnak megfelelően EROFS alapú rendszerpartíciót létrehozni?" -- ez a lényeg: nincs rá szükség. A partícionálás nem változik. A ROM-ban a teljes image van benne úgyis, felülcsap mindent mert 1:1 tolja bele a partíció tartalmát. Semmi teendőd nincs a normál install követésén kívül.
-
crok
Topikgazda
válasz grizlisandor #46941 üzenetére
BIztosan követtél minden pontot a LOS telepítőben? TWRP install előtt dtbo && vbmeta is felment és a fastboot wipe-super is megvolt?
-
Redneck
nagyúr
válasz grizlisandor #46984 üzenetére
Köszi hogy összeírtad! Megnézem mik a lehetőségek. Ha nagyon bonyolult, majd a következő telefonomon játszom, elvégre eddig is elvoltam nélküle.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
svgyula
addikt
válasz grizlisandor #47724 üzenetére
Hááát nem csoda! Az IPS LCD-ben nincs ilyen funkció. Ahhoz amoled (talán az oled is ezt nem tudom) kijelző kell. Az képes egyenként, vagy kis csoportokban megvilágítani a kívánt elemet az LCD pedig NEM! Ha az be van kapcsolva állandóan akkor hanyatt esik az aksi! Huawei P Smart 2019 pedig LCD
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #46943 üzenetére
Újra nekifogtam a pontosan ez a hiba nálam is, most telepítek vboxba Ubuntut.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #48271 üzenetére
Vboxos Ubuntu agyhalál volt, pedig guide szerint telepítettem, majd hát tud gyárilag a Win11 is Ubuntut, az már jobban működött, de valamiért nem akarta a látni a telefont, bezzeg a Win az látta.
Végül a CrDroid ROM leírásban, meg mint kiderült az előző hozzászólásomban található egy megoldás és felment a CrDroid ROM, ami egész jól nézett ki, de a LOS lett a befutó. Utólag nem biztos, hogy jó lesz, mert 21-es verzióval megint behozták a saját alkalmazásaikat, a google mellé és nem igazán lehet eltávolítani, mert behisztizik a rendszer.
-
vadcoca
tag
válasz grizlisandor #48413 üzenetére
Köszi Neked is!
Mostanra mindent kipróbáltam amit használok. Telekom kivételével , de ezt kibírom, minden megy a 4x-emen(egyelőre).
Mivel marhára utálok pazarolni, még azon gondolkodom hogy megéri-e nekem a szenvedés azzal hogy a frissítéseket először mindig a 4x-en csinálnám, és ha minden ok(nem kavart a vödör alján senki by crok ), akkor a fő telefonon is.[ Szerkesztve ]
6x9 = 42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest