Hirdetés
-
LOGOUT
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #50464 üzenetére
Szereztem pár ősz hajszálat, mert nem volt sikeres a AXP.OS telepítése, sajnos hibára futott a flash-all.bat:
Flashing Pack version b4s4-0.4-8048689 FAILED (remote: '(boot_a) No such partition') fastboot: error: Command failed
Mondom felrakom a stock ROM-ot, https://flash.android.com/ megtalálja a telefont, de nem adja fel a lehetőséget a visszaállításra.Mondom majd majd én felrakom, https://androidmtk.com/google-stock-rom innen, hát a fenti hiba jött fel megint, hiába kerestem rá megoldást, nem találtam.
Végül inkognitó módban a https://flash.android.com probléma nélkül visszarakta a gyári rendszert.
-
mobilizmo
addikt
válasz
grizlisandor #50446 üzenetére
Custom ROM-ra általában nem túl egészséges visszazárni a bootloadert, mert könnyen téglázhatod a telefont.
-
vadcoca
tag
válasz
grizlisandor #48413 üzenetére
Köszi Neked is!
Mostanra mindent kipróbáltam amit használok. Telekom kivételével , de ezt kibírom, minden megy a 4x-emen(egyelőre).
Mivel marhára utálok pazarolni, még azon gondolkodom hogy megéri-e nekem a szenvedés azzal hogy a frissítéseket először mindig a 4x-en csinálnám, és ha minden ok(nem kavart a vödör alján senki by crok), akkor a fő telefonon is.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #48271 üzenetére
Vboxos Ubuntu agyhalál volt, pedig guide szerint telepítettem, majd hát tud gyárilag a Win11 is Ubuntut, az már jobban működött, de valamiért nem akarta a látni a telefont, bezzeg a Win az látta.
Végül a CrDroid ROM leírásban, meg mint kiderült az előző hozzászólásomban található egy megoldás és felment a CrDroid ROM, ami egész jól nézett ki, de a LOS lett a befutó. Utólag nem biztos, hogy jó lesz, mert 21-es verzióval megint behozták a saját alkalmazásaikat, a google mellé és nem igazán lehet eltávolítani, mert behisztizik a rendszer.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #46943 üzenetére
Újra nekifogtam a pontosan ez a hiba nálam is, most telepítek vboxba Ubuntut.
-
svgyula
addikt
válasz
grizlisandor #47724 üzenetére
Hááát nem csoda! Az IPS LCD-ben nincs ilyen funkció. Ahhoz amoled (talán az oled is ezt nem tudom) kijelző kell. Az képes egyenként, vagy kis csoportokban megvilágítani a kívánt elemet az LCD pedig NEM! Ha az be van kapcsolva állandóan akkor hanyatt esik az aksi! Huawei P Smart 2019 pedig LCD
-
Redneck
nagyúr
válasz
grizlisandor #46984 üzenetére
Köszi hogy összeírtad! Megnézem mik a lehetőségek. Ha nagyon bonyolult, majd a következő telefonomon játszom, elvégre eddig is elvoltam nélküle.
-
crok
Topikgazda
válasz
grizlisandor #46941 üzenetére
BIztosan követtél minden pontot a LOS telepítőben? TWRP install előtt dtbo && vbmeta is felment és a fastboot wipe-super is megvolt?
-
crok
Topikgazda
válasz
grizlisandor #45351 üzenetére
"Hogy tudok majd a Pixel Experience ROMnak megfelelően EROFS alapú rendszerpartíciót létrehozni?" -- ez a lényeg: nincs rá szükség. A partícionálás nem változik. A ROM-ban a teljes image van benne úgyis, felülcsap mindent mert 1:1 tolja bele a partíció tartalmát. Semmi teendőd nincs a normál install követésén kívül.
-
crok
Topikgazda
válasz
grizlisandor #45349 üzenetére
Az a Tweet amire az XDA linked mutat az 3.5 eves. Nem tudok rola hogy barmi nemu gond lenne az erofs-el, a RO rendszerparticiok lesznek ext4 helyett erofs alapuak.
-
crok
Topikgazda
válasz
grizlisandor #43786 üzenetére
Talan a Nearby share-t kellene az Android TV-n kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest