Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
mobilizmo #45119 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Sztem ügyesen nyúlt a Samsung az Androidhoz. Pl. a tollas funkciók nem ragaszkodnak a gyári launcher -hez, mennek Nova alatt is. A Samsung Tizen tévét símán kezeli a tabom. A minap vettem egy hanyattegeret és símán tudtam funkciót rendelni az összes gombjához. Ott a Smartthings, a DeX, stb. Nekem sokkal jobb használni, mint eddig bármely droidot. Olyan egyszerűen, természetesen működik.
-
törölt tag
válasz
mobilizmo #45119 üzenetére
Nekem sem kötelező használni semmiféle beállítást.
Amit kell beállítottam+dark mód és jónapot.
Szerintem a samu droidban még van vagy 30% olyan rész ,amit nem is láttam😀. Gyakorlatilag hamarabb fog a telefon megkotlani vagy eltörni, mint hogy ezeket felfedezzem.
Mondjuk ehhez hozzátartozik ,hogy nem hímestojásnak vettem ,hanem munkaeszköznek.
Én nem szeretem pimpelni , csesztetni a szoftvert.
a gyártó küldje a havi javítást(ha van) +havi foltot és jónapot. Már akkor is rosszul vagyok ha ezért is újra kell indítani.Persze kinek mi....
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest