Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #49593 üzenetére
Ezzel menjek inkabb samsung topikba?
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Bátorkodom ide írni, talán nem telefonmárka-, szolgáltató specifikus hiba. Másodlagos sim kártyaként mobilinternet kártyám van (vodafone, korlátlan net). Samsung a52s 5G és samsung a25 5G esetén is gyakran előfordult, hogy nem tudott másik eszköz csatlakozni a mobil hotspot-omhoz. Sáv 2.4GHz, védelem WPA2-personal, csatorna fixre állítva, kikapcsolás - nincs időkorlát. A hiba, hogy hiába van bekapcsolva a mobil hotspot, nem látják más eszközök. Csak úgy tudom megszüntetni a hibát, hogy ki/be kapcsolom a hotspotot. Akkor egy darabig rendben működik minden. A hibát nem tudom hívásokhoz kötni, töltőn-nem töltőn van a telefon. Telefonok naprakész frissítésekkel rendelkeznek. Ez android hiba lehet? Merre érdemes elindulni?
Köszönöm! -
albinolynx
senior tag
Sziasztok!
Samsung J5 2017 modell felélesztésével kapcsolatban szeretnék segítséget kérni (2GB-os). Recovery nem érhető el (elvileg twrp lett flashelve). A telefon a samsung logoig jut el, droid nem tölt be. Egyedül "download" módba lehet kapcsolni. Odinnal próbáltam letölteni a telefonra egy gyári romot , de a nand write start szöveg megjelenés után mintha nem történne semmi. A pc-s kapcsolat él, jelzi com3 porton.
Ennek mennie kellene? Jó programmal próbálom (odin v.3.11.1). MTK-s telefonjaim voltak eddig és ilyennel még nem találkoztam.Ezek a stock rom fájljai:
AP_J530FXXS5BSE3_CL14928722_QB24002078_REV00_user_low_ship_meta.tar.md5
BL_J530FXXS5BSE3_CL14928722_QB24002078_REV00_user_low_ship.tar.md5
CP_J530FXXS5BSF2_CL891228_QB12892591_SIGNED.tar.md5
CSC_OXX_J530FOXX5BSC3_CL14928722_QB24273534_REV00_user_low_ship.tar.md5
HOME_CSC_OXX_J530FOXX5BSC3_CL14928722_QB24273534_REV00_user_low_ship.tar.md5 -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #4209 üzenetére
Erre is légy szíves!
-
albinolynx
senior tag
Próbáltam ifconfig paranccsal, de nem adott vissza semmit.
Netcfg a sok egyéb mellett visszaadja a wlan0-t, meg is lenne a MAC cím. Le is tudom állítani, egyedül az "ether" kapcsolót/parancsot nem eszi meg.
Busybox free-t telepítettem, de nem tiszta egészen, hogy mi történt ott... -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #4205 üzenetére
Terminal ide-be írnám, hogyan kell listázni a wifi eszközt?
Egyébként neten valami netcfg parancsot is találtam. Jó lenne megoldani, ha lehet. Köszönöm! -
albinolynx
senior tag
MAC cím cserét hogyan tudom megoldani, ha a play-es apk-k nem hoznak eredményt?
-
albinolynx
senior tag
Kereséssel nem jutottam biztos eredményre. VPS-hez kellene anroidos eszközzel csatlakozni (android verzió minimum ICS, vagy újabb). Ezt találtam a neten: jump desktop
Ez írja, hogy gyors az RDP kapcsolathoz. A VPS-ről annyit tudok, hogy teljes RDP hozzáférés és a VPS vezérlőpult SolusVM. A VPS windows operációs rendszert futtat, de ez ha jól értelmezem, a kapcsolatfelépítés szempontjából mindegy.Van valamelyikőtöknek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mire számíthatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen videókártyát?
- Politikai mémek
- Külpolitika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Motorola Razr 40
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest