- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Sziasztok
Friss android user vagyok, egy Z3 Compactom van. Belefutottam egy problémába amit egy egyszerű fájl másolás okozott(Az egyik mappából egy másikba másoltam egy képet, amit egyébként nem akart látni egyik program se). A telefonban nincs sd kártya. A probléma az hogy az eddig egyébként faékegyszerűséggel működő zenelejátszó és galléria nem talál média tartalmat (illetve a kamera által készített képek megvannak), ha a pc-re kötöm, látni a fájlokat. Olvasgattam picit és van ez a nomedia file dolog. Namármost több ilyet is találtam, néhányat ki is töröltem, újraindítottam a telefont, vártam, de semmi. Továbbá van egy olyan problémám is, hogy a készülék tud lassított felvételt, szépen el is menti, de a gallériába csak egy madárkával ellátott KÉPET tesz, amivel nem sok mindent tudok kezdeni. A fentebb említett probléma miatt viszont matattam a memórián a számítógéppel és megtaláltam a videók lassított verzióját, ez jó, csak én szeretném a telefonon is visszanézni az alkotásokat. Amennyire én tudom, nem állítottam el semmit, persze erre nincs garancia, mint mondtam kezdő vagyok.
Remélem tudtok segíteni, előre is köszi
Üdv
Benji
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elite: Dangerous
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest