- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #81 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #69 üzenetére
Adjisten.
Öhm, Nekem a haveri körömben van pár G3, dehát, valahogy nem voltam képes megbarátkozni vele sehogy..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah lépek vízszint.
Jóéjt mindenkinek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Több helyen olvastam, hogy megéri az árát.
Én mondjuk hozzászoktam már, hogy tokból teló ki, és stopp. Ugye a Winamp is így megy, ebből kifolyólag már megszoktam, hogy így kell...
5800 távjával próbáltam ki, nem ment.
GT540-nél CM moddal volt jó, ott ki lehetett tenni a player gombokat a főképernyőre, és csak házikót kellett nyomni, és már le is lehetett állítani a zenét.. Tudom, ettől még elő kellett venni a telót.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #48 üzenetére
Öhm, a késői beérkező hívás képével már többször is találkoztam, GT540-en is ilyen volt mindig.. 2.1-el, és 2.3.4/5-tel egyaránt, és most a Mini-n is ilyen...GT540-nél volt olyan, hogy 10-15mp-t is kellett várnom a képre, mire fel tudtam venni a hívást...
Mininél ez jelenleg pár mp. -
hackeeeee
Jómunkásember
A távirányító hiánya az tényleg zavaró tud lenni... Főként akinek olyan fülese, headsete van.
Ezt kiváltja a poweramp, ami viszont már nem ingyenes, viszont képes erre amit írtál...
Filmre régebben tán rockplayer-t javasoltak, asszem.. Ami mondjuk szintén nem gyári app, aláírom. Én nem is próbáltam eddig soha. Várom a VLC-t, ami mondjuk még soká lesz kész.
De tényleg attól függ, hogy ki-mire használja, és akarja használni a telót.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #43 üzenetére
Az derék...
Legfrissebb szoft? Mármint csak azért, hogy az, hogy a hívás is késik, azért az kemény.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm... Defy-nél nem hallottam panaszt. Ott akkor van gáz, hogyha a HD képes kamera van benne, mert ott már lehet probléma, kezdve azzal, hogy a stream-et a hw nem sűrűn képes feldolgozni, tehát eléggé lassú a videózás...
Rádió az minden telóban szinte egyforma, vagynem?
Zenelejátszóból eleve nem is nagyon használtam gyárit soha, vagyis de, még 1.6-ban.
Én nyugodt vagyok, csak nincs kedvem "balhézni", és kb. naponta takaríttatni a topic-ot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #31 üzenetére
Ez jól hangzik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #26 üzenetére
Nem kell szítani a tüzet...
(#27) nggabi: Egyik kolléga meg van elégedve vele.
Dehát tényleg kinek mi gyün be'.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem feltétlen csak off topic..
Inkább azért gondoltam ezt már, mert tényleg több helyen vannak már olyan felhasználók, akik egy adott készülékről váltottak, és ott már inkább nem offolnák szét a topic-ot..
Itt lehet beszélgetni ettől függetlenül, és nem lesz off..
Plusz itt is lehet segítséget kérni, nyugodtan.
Én nem rohanok..
Öhm, miért?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
buktagt540 #21 üzenetére
Hasonlóban reménykedem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A multitáccs is bejön, meg mondjuk a forma is. Bár fura, hogy kis dagi. Egyedül tényleg, ez a felbontás dolog zavaró kicsit, viszont amire használom a telót, ahhoz megszokható.
Hát figya, jó áron jött, lényegében majdnem az Optimus árában kaptam.
Ahogy Joe is mondta, hogy milyen áron lehet már venni, és még zuhanni fog
-
hackeeeee
Jómunkásember
Üdvözlök minden Android OS-t használó felhasználót!
Úgy gondoltam, hogy létrehozok egy ilyen topic-ot, ahol minden Android-ot használó user felteheti kérdését, gyártótól függetlenül.
Azért gondoltam erre, mert többen is vagyunk már, akik már megismerkedtek egy készülék, vagy termék topic-jában, de közben készüléket váltottunk, és ez miatt kicsit szét is bomlott ez a közösség, amiért kár, főként azért is, mert elég sok rutint, tapasztalatot szereztek mint az OS-ről, mint pedig az adott készülékről (legyen ez telefon vagy táblagép), és ebből kifolyólag, valószínűleg tudnának segíteni az újabb felhasználóknak (akár egyed romok telepítésével, akár hivatalos frissítések telepítésével), ha már pl. a készülék topic-ja már nem túl aktív!
Tehát, ha bármiféle kérdésed van, ne habozz, tedd fel bátran!
Mindemelett, ha csak beszélgetni szeretnétek, pl. az OS lehetőségéről, jövőéről, vagy ha csak jó áron láttok egy készüléket, és erről azt gondoljátok, hogy "bestbuy" akkor ne habozzatok, osszátok meg bátran!
Alkalmazásokkal (app-okkal) kapcsolatban ne itt kérdezzetek, erre külön topic van itt, az ezekkel kapcsolatos kérdéseket abban a topic-ban tehetitek fel! Ebből kifolyólag mindenféle Warez-zel kapcsolatos megnyilvánulás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest