- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
A hivatalos és egyben legjobb dokumentáció a boardhoz:
[link]Senkinek nem ajánlom, hogy a Beginners guide-al kezdjen, mert alapból Java, SDK telepítés, app forgatás, app áttétele majd telepítése szükséges az egyik beépített led villogtatásához, nekem ráadásul nem is működött, két óra szenvedés után sem, így nagyon nem ajánom az example programmal kezdeni.
A minimum 5V-os 1A-es tápot több módon is a boardba lehet kötni, a VIN(+) és a GND (föld) használatával a board 5V- feliratú csatlakozóiból is lehet 5V feszültséget kinyerni az eszközről, pl motorok meghajtásához.
Én kényelmi szempontból a tápot nem a VIN-be kötöttem be, hanem az 5V feliratú csatlakozókra, és a GND-be. ( közelebb volt
)
Ha a power led világít akkor minden rendben, van szufla, lehet a telefont csatlakoztatni.
A következő pont a töltés, és a csatlakozás figyelése, én itt majdnem elvéreztem, mert a sorrendek és a készülékek is különböző hibajelenségeket generálnak:
- USB debug mód legyen bekapcsolva! [link]
- Minden energiatakarékossági program, és szolgáltatás legyen kikapcsolva, mert az USB debugging módot valamiért piszkálják ezek a programok, ez okozta a legnagyobb fejtörést számomra, miért áll le a telefon töltése 5-15mpen belül csatlakoztatás után. Hát ezért...
- A telefon ki-be húzgálásánál néha nem áll vissza a kapcsolat a board és a telefon között (sajnos), ezt csak a board áramtalanításával majd bedugásával lehet orvosolni. Ki-be, vársz kicsit, telefon usb debugging ki-be kapcs, majd csatlakoztat a boardba, így általában visszaáll.Letöltendő tesztprogram ami eddig mind a 3 telefonomon működött ( ICS, vagy JB kell hozzá hogy előjöjjön play-en), IOIO LED néven fut a program, az összes lábat ki-be lehet kapcsolni vele, így könnyűvé válik a debuggolás.
Tesztelésnek egy LED villogtatásával kezdtem:
A led + lábát (elé kötve egy ellenállást!) az 1-es csatlakozóba, a - lábát a GND csatlakozóba kötöm, majd az IOIO LED program 1-es kapcsolójával már lehet is kapcsolgatni a LED-et!
Led bekötés: [link]Ma egy relét szeretnék vele működtetni, majd készül hozzá egy saját app is.
Sok szerencsét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Titan Quest II
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest