Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Víz Elek
senior tag
Végül maradt ugyanaz a rom, amit linkeltél, nem variáltam már, viszont most, hogy próbáltam visszaállítani a mtk droid tools-szal, az imei-t, hiába írom vissza arra, ami az akku alatt szerepel, újraindítás után is ugyanazt írja ki a droid tools, hogy imei 1, imei 2 null.
-
Víz Elek
senior tag
Na már működik is a teló, köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

Már csak az imei-t kéne visszaállítani valahogy, illetve még ezt a romot szeretném feldobni.
de ehhez viszont nincs scatter file, recovery meg nincs még mindig a telón.
-
Víz Elek
senior tag
Ha felcsatlakoztatom rögtön látom a preloader usb vcom portot.
SP-ben, hova kell majd ezt a zip-et betallozni, amit adtál linkben?
@tibcsi0407 : Félreértés ne essék, ez most nehogy úgy jöjjön le neked, hogy én téged "hibáztatlak", így alakult, remélem sikerült megcsinálni.

@janaman01: Igen, először csak azt szerettem volna, hogy feltudjak dobni rá egy másik, frissebb romot.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
A helyzet a következő.
Van egy inew v3-as készülék, amit gyári beállítások, visszaállítást végeztem el, mert már be volt lassulva a készülék, viszont újraindítás után nem volt már imei száma a készüléknek.
Egyik kolléga a dual simes topicban ezt a módszert ajánlotta, de ezzel sem működött, majd azt ajánlotta, hogy formatáljam meg a készüléket sp flash tools-szal, de most meg már az a helyzet, hogy nem kapcsol be a telefon, se recovery, se semmi.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszönöm a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest