- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PanUser #3340 üzenetére
Nos...
Én bízom benne, hogy megoldja a kiszárogatás, de valamit tudnod kell!
Ez fizikális hiba. Lehet rá esély (megközelítőleg 1:123000ez /ez egy hasraütésszerű szám volt/), hogy szoftveres a hiba, de nem hiszem. Egy Rom cseréje, legyen az Factory Reset vagy full ROM újrahúzás, személyes véleményem az, hogy nem fogja megoldani. Indoklás;Hábár ugyanazon Gorilla Glass plexiben lapul a képernyő és a navigációs gomb digitizerje is, ezek attól két külön dolgok. Megeshet (mert megeshet), hogy ugyanazon levezetékeléseik vannak, te nem látsz különbséget, pedig van. Annak a három érintőgombnak a panelon (nem feltétlenül a főpanelon, lehet mellék is, bár azt leginkább a Samuék alkalmazzák, Doogee esetében /ezt szedtem már szét több fajtát/ felül van a főpanel, kamera, olvasók, stb, alul pedig egy külön levezetéssel még egy panel, mikrofon, hátlapi hangszóró és az érintőgombok, középen semmi) van egy külön vezérlője is. Külön chip, stb. Gyakorlatilag ezzel azt akarom mondani, hogy független a cucc.
Tehát;Szebbik esetben (ha nem hozza helyre a kiszárítás) akkor ez a panel sérült, így nem főpanelt kell cseréltetni, ha szervizre kerülne sor, ne hagyd magad átveretni. A két panel összekötésének sérülését nem mondanám, mert akkor hibát kellene észlelned a mikrofonnál, vagy a hangszórónál is, esetleg mindkettő.
Gorilla Glass eltörését vagy megrepedését végképp nem mondanám hibának (hátlapi hajszálrepedésre gondolok, előfordulhat ilyen, ez is tapasztalat, bár ezt is csak a rezisztív szívta meg eddig) mivel annak teljes eltörése esetén is tökéletes z érzékelése.
Rosszabbik eset, ami most eszembe jutott, hogy amikor csatlakozik a főpanelon a mellékpanel kivezetékelése, ott van valami gubanc. Ezt csak azért, mert mint mondtad, összeakadnak a digitizerek, az egyik a másikon érzékel.. Mindenesetre furcsa probléma, főleg fizikális sérülés nélkül, de majd a szárítás után kiderül, lesz e valami.szerk; Ami nem kizárt, bekerülő fémpor okozhat ilyen problémát
-
válasz
PanUser #3335 üzenetére
Szia!
A radiátor előtt ajánlanám a rizsfürdőt, ez köztudottan kiszárítja a készüléket, gyakran alkalmazott módszer manapság.
Ami azt illeti, ilyet utoljára rezisztív technológiánál tapasztaltam, de sajnos kapacitívre nincs kalibrátor. a szárítást próbáld mindenféleképpen és ellenőrizd alaposan az illesztéseket, hogy hol mehetett be a pára, mert ilyen esetben okozhat az nagy galibát. Mint ahogy írták is, ha porcsomó is van, az nagyobb gáz.
Viszont!
Milyen településen laksz? /ez privátba/ mert a környékünkön van egy jó szaki, aki olcsón vállal konkrétan kínai telókat! -
-
svgyula
addikt
válasz
PanUser #3335 üzenetére
Szia! Hát ha szar a ragasztás és a pára bement a két réteg közé akkor akkor simán csinálhat ilyen furcsaságot.
Mivel nem "kijelző" gombos így csak az marad a hiba oka, hogy a tapizást feljebb is érzékeli a panel. Ha még van fűtés aku nélkül rakd fel a radiátorra és próbáld kiszárítani. Igaz, hogy könnyen bemegy a víz de ki már nem akarózik. Ha nincs szerencséd és a bent levő porral, szeméttel, vezető lett akkor a panelcsere lesz. (szerintem) -
válasz
PanUser #3332 üzenetére
Szia!
Nekem is van ilyen készülékem, nekem olyat szokott játszani, hogy bekapcsolás után a képernyő feloldást követően kikapcsol a digitizer. De ezt egy képernyő ki-be kapcs helyrehozza, igaz, nekem úgy van beállítva, hogy nap 24be megy a digitizer, szóval más tészta, de nekem ezt ROM csere óta produkálja, nem eredeti.
Ettől függetlenül ez nem Rom, inkább fizikális probléma, a digitizer beakadt. Ajánlanék kezdetnek egy akku kivételt 2-3 percre, hogy minden kondi kisüljön. Ha nem változik, és bármi módon köthető programhoz, akkor egy szimpla újratelepítéssel folytatnám adatmentés után...
Illetve; mi történt a készülékkel az eset produkálása előtt? -
PanUser
tag
válasz
PanUser #3331 üzenetére
"A három alsó gombot érintve, úgy reagál a telefon, mintha kb. 1 cm-rel feljebb értünk volna a képernyőhöz (pl. szöveg begépelésekor a középső gombbal is lehet szóközt írni). "
Ezt a részt javítanám. Gépelésnél igazak a fent leírtak, de pl. a Beállítások-nál, a gombokat érintve semmi nem történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest