- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85 #1757 üzenetére
ha a scatterben a cache értéke megváltozott, akkor bíz a system mérete is, ez logikus.
Na de ugye ezt hogyan csinálták?
Legtöbb esetben ezt FW upgrade-del, flashtool-lal csinálják, új scatter-rel. OTA-nál még nem láttam.
De ha sikerül megfejteni, akkor nagy előny lenne; nem kéne flestúl.a p6 vs p5 pedig a gyári recovery-k rejtélye... tök nem az szokott benne lenni, mint a dumchar-ban; csak hogy egyszerű legyen.
mt6589 esetén p5 helyett p3 szokott szerepelni a gyári recovery-ben... és mégis, hiba nélkül frissít.
Igazán nagy jelentősége ennek csak cwm esetén van, na ott (ebbe már ugye te is belefutottál nem kevés esetben segítségnyújtás közben, mikor helyrehoztad pár fórumtárs elefonját) már jó eséllyel szétbarmolja a rendszert.
Ezért szerettem jobban az usrdata@emmc, fat@emmc ésatobbi elnevezést.régi és új ebr fájl(ok) összevetése lehetséges? Az is beszédes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest