Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Bátyám rendelt egy használt telefont külföldről. Huawei márka, Droid 10-es, Dual.
Megjött szépen, csak nem lehet vele mit kezdeni. Ugyanis újra lett telepítve és úgy elküldve, csak aktiválva nem. Így csak a korábban használt G-fiókot fogadná el, az eladó viszont (érthető) nem akarja elküldeni az adatokat.
Lecseréltem rajta a rendszert, de változatlan, ugyan úgy azt a címet kéri. Mit lehet ilyenkor csinálni vele?
Értem én, hogy ez egy lopásgátlás, de így használhatatlan.Van arra mód, hogy ki lehessen ütni, vagy elfogadtatni vele egy új E-mail címet?
Az eladója sajnos kijelentette, hogy semmilyen úton nem hajlandó ebben segíteni...Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest