Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztszoroz
aktív tag
üdv mindenkinek.megérkezett a Cubot p20.szeretnék twrp-t varázsolni rá és persze root jogokat.Mivel viszonylag új a modell,nincs még mögötte közösség,sem topikok.A hovateken találtam Mediatek Auto TWRP Recovery Portert.Le is gyártotta,de nem tudom ráimádkozni a telóra.Látszólag lefut a fastbootos parancs,és az SP Flashtools-os is..mégis a stock recovery fogad.A twrp maker annyit irtelemzéskor,hogy DM-Verity védelem van a telón és patchelt boot img-dzsel lesz csak mukodoképes.Találtam adb-s és fastbootos parancssori ötleteket is.
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>adb disable-verity
disable-verity only works for userdebug builds
verity cannot be disabled/enabled - USER buildsajnos itt már ledobtam a láncot.elég reménytelennek tunik számomra a dolog.
minden ötletet előre is köszönök.
pardon,Mélyvizbe akartam berakni..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest