- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
mikk2000 #5537 üzenetére
Ezután lefuttattam a progit amit linkeltél. A víruskereső helyből karanténba tette... némi küzdelem után lefutott (érdekes a legújabb google adb binárisra azt mondta hogy outdated), tab újraindul. A SuperSU egyből reklamál, hogy az SU binárist frissíteni kéne. Ezt jut eszembe azért tettem fel, mert ez egy olyan program, ami védelmet biztosít rootolt készülék esetén, mivel nem engedi a root jogot bárminek ész nélkül, hanem kérdez előtte. El is felejtkeztem erről hogy ezt feltettem... Kérdezi milyen módban frissítse az SU binárist, hát mivel a recovery-t nem piszkáltuk eddig, menjen normálban. Azt mondja sikerült, újraindítást javasol, okés.
Elsőre úgy néz ki működik, a root checker basic, miután engedélyeztem a SuperSU-val, azt írja ki a root sikeres. Most olvasom írtál közben:
Na akkor mehet a root -exe.
Onnantól pedig ami root jogot akar szerezni, az szembetalálja magát azzal, hogy neked kell eldönteni: adod neki, vagy nem adod.ööö ezt most nem értem... nem kell a SuperSU?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest