- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirko
tag
Ha már vannak eszközeim, nekiláttam egy november óta kísértő feladat megoldásának:
A Lenovo A7000 telefonom gyári böngészője nem akar felmenni másik telefonra, illetve az A7000-ren más rom mellett hibásan működik az ftp szerver funkció. A "Belső Tároló" könyvtár (beégetett- nativeMMC kulcs) fájlnév az ftp klienseken "krix-krax"-osan ékezetek helyett ismeretlen jelekkel jelenik meg, és nem enged belépni. Így olyan mintha nem is lenne ftp szerver a programban.
Gondoltam kicsomagolom a programot (apktool), és átírom. Most Belso eMMC lett. És lám működik!
Szépséghiba: Az ékezetes fájlokat még mindíg nem kezeli, de ez már kevésbé zavaró, mert azt ugye a program átírása nélkül is át tudom nevezni a telefonon, ha szükséges, illetve a pc-n a telefonra másoláshoz.
Persze azért nem lenne rossz, ha tudnám mit, melyik fájlban kell átírnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest