Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirko
tag
Ha már vannak eszközeim, nekiláttam egy november óta kísértő feladat megoldásának:
A Lenovo A7000 telefonom gyári böngészője nem akar felmenni másik telefonra, illetve az A7000-ren más rom mellett hibásan működik az ftp szerver funkció. A "Belső Tároló" könyvtár (beégetett- nativeMMC kulcs) fájlnév az ftp klienseken "krix-krax"-osan ékezetek helyett ismeretlen jelekkel jelenik meg, és nem enged belépni. Így olyan mintha nem is lenne ftp szerver a programban.
Gondoltam kicsomagolom a programot (apktool), és átírom. Most Belso eMMC lett. És lám működik!
Szépséghiba: Az ékezetes fájlokat még mindíg nem kezeli, de ez már kevésbé zavaró, mert azt ugye a program átírása nélkül is át tudom nevezni a telefonon, ha szükséges, illetve a pc-n a telefonra másoláshoz.
Persze azért nem lenne rossz, ha tudnám mit, melyik fájlban kell átírnom
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest