Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirko
tag
Ha már vannak eszközeim, nekiláttam egy november óta kísértő feladat megoldásának:
A Lenovo A7000 telefonom gyári böngészője nem akar felmenni másik telefonra, illetve az A7000-ren más rom mellett hibásan működik az ftp szerver funkció. A "Belső Tároló" könyvtár (beégetett- nativeMMC kulcs) fájlnév az ftp klienseken "krix-krax"-osan ékezetek helyett ismeretlen jelekkel jelenik meg, és nem enged belépni. Így olyan mintha nem is lenne ftp szerver a programban.
Gondoltam kicsomagolom a programot (apktool), és átírom. Most Belso eMMC lett. És lám működik!
Szépséghiba: Az ékezetes fájlokat még mindíg nem kezeli, de ez már kevésbé zavaró, mert azt ugye a program átírása nélkül is át tudom nevezni a telefonon, ha szükséges, illetve a pc-n a telefonra másoláshoz.
Persze azért nem lenne rossz, ha tudnám mit, melyik fájlban kell átírnom
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gombászkönyvek egyben
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest