- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Berakom ide is, hátha: Nem tudom, mi történhetett, de nagyon úgy fest, hogy megadta magát a Meizu m1 note telóm. Valamelyik reggel elkezdett villogni a kijelző, azt hittem, hogy az érintkezés nem stimmel. Mondom: szétszedem, megigazítom. Meg is volt, összeraktam, ment is a kijelző, de aztán semmi. A kijelző háttérvilágítása megy, de képet nem ad. Biztos, hogy nem a panellal van a gond, mert megnéztem a régi töröttel is, az is ugyanezt csinálja. Halványan világít a fekete háttér, de nincs kép. A digitizer rész megy, mert fel és le tudom húzni a nem látható értesítési sávot, de ennyi, kifújt.
Érintkező-hiba lehet? De nem is csináltam semmit, hanem egyszercsak vége. Zárt készülékház mellett purcant meg. Ilyet... Ja, onnan tudom, hogy megy, hogy mikor rádugom gépre, bejön a tárhely, tudok róla és rá másolni. Recovery-nél és fastboot-nál sincs kép, nem rendszerhiba. De mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest