- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
1. Nem lehet mélykisütni, védi az elektronika, ami benne van az akksiban. "Lemerülve" is kihúzhat egy évet, pláne, ha néha ráraktad töltőre. Elég jól bírják ezek a jószágok. Nekem van egy jó öreg Mio560 PDA-m, már sok éve csak a kocsiban használom, vagyis a töltési ciklusok nem mondhatók ideálisnak
Előtte viszont durván használva volt. Még tökéletesen működik és bírja az akksija, nemrég teszteltem. Több, mint 10 éves kütyüről beszélünk. Úgy emlékeztem, már cseréltem akksit benne, de a múlt héten szétszedtem kapcsolójavítás miatt, akkor láttam, hogy még az eredeti gyári van benne. Na pont ez volt az, ami teljesen helyrejött 3 teljes töltési ciklus után. Előtte a tipikus "50-60%-ról zuhan 5%-ra, majd úgy működik még 5 órát" című történetet játszotta.
2. A Li akksik nem melegednek töltés közben, ha mégis, akkor ott gáz van, szóval azon ne csodálkozz. Ami melegedést érzel a telón esetleg, az a töltőelektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Reklámblokkolók topikja
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest