- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Hello!
Adott egy Tronsmart TS7, nagyon szenvedős volt a szerelése, kijelzőt kellett cserélni, aztán más baj miatt visszakerült 2 hét múlva (kamera, USB). Mindent megcsináltam, és a végén betörtem a kijelzőt
Úgyhogy most igen halovány, leginkább a tetején nem látni semmit.
Eddig egy Cubot One-ból szereztem az alkatrészt, minden jó volt, kivéve a kijelzőt.
Tudni kell, hogy a két készülék 99,9%-ban azonos. Csak nem egy generáció a kettő. A Cubot második generációs, a Tronsmart első generációs Cubotnak felel meg. XDA-n meg is lepődtek a júzerek romfrissítéskor (Cuboton újabb Cubotra), hogy nem megy a kijelző.
Na nekem is ezt kéne elérni, hogy a gyári ne menjen, mert akkor gondolom megy a másik.ROM backup a Tronsmartról meg van. A Cubot és a Tronsmart scatterja nem egyezik. Keeperv85 tanácsára a mentett scattert raktam be a Cubot ROM-hoz, és a Uboot és Android partíciókat akarom flashelni.
Igen ám, csak beszól az a gané SPflashtool, hogy S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL 4032. Ilyenkor mi van?
Valaki legyen szíves segítsen.
(#1386) btz: SGS és felfelé már inkább a NAND sebessége határozza meg az app indulását. Játékra nem jobb a ZTE-m, de a kétszer olyan gyors NAND látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest