Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
prosasa #1016 üzenetére
Szia! Azt esetleg próbáltad, hogy leszeded az google.apk alkalmazást a pc-re majd egy sd-re másolod és azt teszed a "tábládba" és futtatod persze azért először engedélyezd a beállítások között a külső programok telepítését. Én a telóra így raktam fel aztán ami még kell neki azt úgy is visítás után telepíti(legalább is nekem megcsinálta).
Azért ha ennyire nem értesz a ROM telepítéshez inkább egy "felnőtt"Hozzáértő felügyelete mellett csináld! Olyannal aki ráver a kezedre
mielőtt levélnehezéket gyártasz belőle........ A Flastools Nálam soha nem működött úgy ha az indítás előtt a telefon rá volt dugva a gépre! Csak úgy ha már el volt indítva a download firmware opció és akkor egy aku kibe és rádug a gépre! DE ezt sem minden telónál! Volt amelyiknél csak a power gombot kellett nyomni addig amíg el nem indult a flashelés volt olyan aminél a power+volume+ gomot is nyomni kellet miközben rádugtam a gépre és addig tartani amíg az akut is berakom! Másképp nem volt hajlandó megcsinálni! Próbálkozz de én a helyedben a ROM cserét addig nem erőltetném amíg a felső részt ki nem próbáltam. Ja amúgy van rajta magyar nyelv mert úgy néztem az alin, hogy nincs. Ha mégis van akkor lehet, hogy az a ROM ami rajta van már mókólt vagyis ha lecseréled lehet, hogy visszafele mész.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest