- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gravityboy+
csendes tag
válasz
Sanyika1 #1537 üzenetére
Nem számoltak fel szállítási költséget? Én ma próbáltam rendelni egy tabletet, és 18 dollárt még hozzácsaptak a fizetésnél a végösszeghez. Persze nálam se műxik a PayPal úgyhogy most standby van...
Egyébként az amokbuy-on nagyon jo árak vannak (én még a Zopo ZP100-at nézegetem), remélem, hogy megbízható banda, és ide is fog érni a cucc. -
gravityboy+
csendes tag
Jó estét Urak (és Hölgyek, ha van ilyen)!
Több modellről esett szó itt a fórumon, amelyekről azt hámozom ki, hogy több-kevésbé megbízható, vásárlásra javallott készülék (Lenovo A750, Haipai Noble, Star X26i). Véleményetek szerint melyik az a konszenzusos készülék, ICS-es, amelyik leginkább stabil, megbízható, és nem kell buherálni, hogy működjön a Wifi, GPS, stb. Mi a javaslatotok?
Ha nem szeretnék magyar ICS-t a készülékre, akkor szükséges a gyári ROM cseréje? Azzal is fognak zökkenőmentesen működni a magyar programok (IGO, Skype, stb.)?
Másik kérdés: Noble esetében a 480*800-as felbontás tapasztalataitok szerint elegendő az 5"-os képernyőhöz? A (nagyszerű) ZTE Blade-emen 3,5"-hoz ugyanekkora a felbontás, másfélszer ekkora képátlóra nem kevés ez a pixel?
Előre is köszönöm a segítő észrevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android dual SIM okostelefonok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...