Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Kösz.
Telekomnál vagyok, és tudom sóherség, de nem akarok 1000Ft-os havi előfizetést a havi pár alkalom netezésért fizetni.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Amatőr kérdés, előre is bocs.
Sosem volt még dual-sim-es mobilom, ezzel kapcsolatos a kérdés: (Xiaomi 4x a jelölt)
1. Van egy előfizetésem, nincs hozzá net, mert csak nagyon ritkán használom.
2. Viszont Waze-hez jó lenne, ezért gondoltam veszek egy Domino-s SIM kártyát, amit csak az utazásokkor használnék és ahhoz pl. egy Maraton 500-at.
Szóval a kérdés: Mielőtt rányomok a Waze-ra, csak átváltok a Dominos SIM-re és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest