Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csubuka
üzenetére
OK. Így már világos. Akkor ez az "UK Warehouse" trükk így műxik a Banggood-nál. Azt hiszem, itt fejeztem be a tőlük való vásárlást.
Ha teszem azt Kínából postáznák, lassan akkor ide kellett volna érni, bár három kisösszegű csomagom, Karácsony előtti rendeléssel még nekem sem jött meg. Tudjuk be annak, hogy nagy volt a kavalkád az ünnepek alatt.
(#95747) csendes:: A "Flyt UK Express(Tracked)" postázási mód potom 31$. Nem gondolnám, hogy pusztán jó szándékból ezzel küldenék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csendes
addikt
válasz
csubuka
üzenetére
Akkor te Flytexpress-sel rendelted, nem International Standard-del? Vagy csak próbálkoznak?
Nekem már 10-15 nap kézbesítési időt írtak a dispute-ra, különben hasonló. Ja, és a UK raktárból a vámot nekem is beírták. Egyébként a "Royal Mail International Standard" Magyarországra 3-5 munkanap alatt szállít (szóval Budapestre kb. 4 munkanap) [link] és külön oldaluk van arra, hogy jelezzék a késéseket.[link]. Persze nem zárható ki, hogy a Magyar Posta alkalmazottjai tüntetik el ilyen sikeresen a csomagokat, de a november-decemberi 100%-os (négyből négy) arány a Banggood UK warehouse-ból kicsit soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- VR topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 PRO 256GB. MINT AZ ÚJ! FÜGGETLEN, 100%-OS AKKSI, 1CIKLUS! 2027.10.01.GYÁRI GARANCIA!
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- iPhone SE 2020 128 GB fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512gb/12gb
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)